Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kéregetőkkel nem lehetne...

A kéregetőkkel nem lehetne valamit kezdeni? Kialakítani egy tábort nekik azzal a felirattal, hogy "A munka szabaddá tesz". Már nem is csövesek hanem egészséges emberek kéregetnek.

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 20:58
1 2
 1/13 D-Mano ***** válasza:
86%
De lehetne! Pl.tisztességes béreket biztosító törvényeket hozni és a szociális ellátó/ segítő rendszert fejleszteni.
2023. máj. 23. 21:03
 2/13 tgt ***** válasza:
67%
Ha senki nem adna nekik, akkor nem kéregetnének. De mindig vannak olyan "áldott jó" emberek, akik pénzt adnak nekik, ezzel fenntartják a kéregetés kultúráját.
2023. máj. 23. 21:05
 3/13 konteós ***** válasza:
100%
abban egyetértek hogy sokan rákaptak a "hobó" életmódra mert látják hogy van hülye aki ad
2023. máj. 23. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az a fura, hogy sokan lekezelő módon próbálnak kéregetni.
2023. máj. 23. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
A 13. kerületi Hollán Ernő utcában különösen elszaporodott ez az arrogáns altípus.
2023. máj. 23. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Börike
2023. máj. 23. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Ki kell menni Luxemburgba, vagy Zürichbe, ahol nincsenek hajléktalanok, az állam foglalkozik az emberekkel.

Ennek az országnak nincs jövője.

Nincs.

....

.

.

.

.

Akkor sincs

2023. máj. 23. 21:22
 8/13 D-Mano ***** válasza:
63%

Tudjátok, milyen érzés lehet a legtöbb embernek először idegenektől pénzt kérnie/ kéregetnie, mert kihullott a lába alól a talaj, és senki nem volt ott neki, hogy segítsen??

Tudjátok, milyen érzés lehet először belenyúlni a kukába ételért vagy pénzre váltható palackokért?

Légy szíves egy kicsit több empátiát és kevesebb arroganciát a kéregetésre szorult embertársaink felé!

Aztán persze hozzászokik az ember, de ezt csinálni rendszeresen, az már az emberi méltóság alatti szint, és végtelenül szomorú. És a legfőbb oka, hogy oda kerültek az, hogy a társadalmunk nagyjából sz. rik az elesettek fejére.

Én szoktam adni, és nem érdekel, mire költi. Ha búfelejtőre, akkor búfelejtőre, mert abban az élethelyzetben anélkül még nehezebb létezni.

Én egyedül azt a "kultúrát" ellenzem, amikor odajönnek hozzám, főleg ha tömegközlekedésen, vagy automaták mellett táboroznak. Akkor már csak azért sem adok, de aki félreállva kér, annak adok havi párszor, mert nekem is csak max. 1-2 ezer ft fér bele csodás országunk helyzete miatt...

2023. máj. 23. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
21%

"kéregetnie, mert kihullott a lába alól a talaj, és senki nem volt ott neki, hogy segítsen??"

Jaj hagyjad már ezt a szar dumát.

Nem is akar segítséget.

2023. máj. 23. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem kéregetne senki csak ha én például az utcán el kezdenék ételt osztani a rászoruloknak le tartoztatna a rendőrség mert az étel nincs be vizsgálva.Amire be vizsgálják arra meg lejár minden.Az emberek meg rá jönének egymáson tudnak segíteni és kormány szépen le épülne.Nyugaton olyan fejlet a szociális hálo hogy, árva gyerekek sincsenek mivel mindenki tájékozot és nem 10 millioért szül a semmibe.Meg kint eleve a rászoruloknak külön bolt is van ahol nem 27 % szívatják őkett.Teljesen abszurd egy hajléktalantol 27% adót kérni ezért is tartom a magyar társadalmat betegnek hogy, ezt elnézik.
2023. máj. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!