A kéregetőkkel nem lehetne valamit kezdeni? Kialakítani egy tábort nekik azzal a felirattal, hogy "A munka szabaddá tesz". Már nem is csövesek hanem egészséges emberek kéregetnek.
Ki kell menni Luxemburgba, vagy Zürichbe, ahol nincsenek hajléktalanok, az állam foglalkozik az emberekkel.
Ennek az országnak nincs jövője.
Nincs.
....
.
.
.
.
Akkor sincs
Tudjátok, milyen érzés lehet a legtöbb embernek először idegenektől pénzt kérnie/ kéregetnie, mert kihullott a lába alól a talaj, és senki nem volt ott neki, hogy segítsen??
Tudjátok, milyen érzés lehet először belenyúlni a kukába ételért vagy pénzre váltható palackokért?
Légy szíves egy kicsit több empátiát és kevesebb arroganciát a kéregetésre szorult embertársaink felé!
Aztán persze hozzászokik az ember, de ezt csinálni rendszeresen, az már az emberi méltóság alatti szint, és végtelenül szomorú. És a legfőbb oka, hogy oda kerültek az, hogy a társadalmunk nagyjából sz. rik az elesettek fejére.
Én szoktam adni, és nem érdekel, mire költi. Ha búfelejtőre, akkor búfelejtőre, mert abban az élethelyzetben anélkül még nehezebb létezni.
Én egyedül azt a "kultúrát" ellenzem, amikor odajönnek hozzám, főleg ha tömegközlekedésen, vagy automaták mellett táboroznak. Akkor már csak azért sem adok, de aki félreállva kér, annak adok havi párszor, mert nekem is csak max. 1-2 ezer ft fér bele csodás országunk helyzete miatt...
"kéregetnie, mert kihullott a lába alól a talaj, és senki nem volt ott neki, hogy segítsen??"
Jaj hagyjad már ezt a szar dumát.
Nem is akar segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!