Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan legyek a DK-tagja?

Hogyan legyek a DK-tagja?

Figyelt kérdés
Politikus szeretnék lenni a DK-pártban. Egy érettségim van. Mi kell hozzá? Nagyon szimpatikus ahogy Dobrev Klára mondja a beszédeit. Tudom, hogy hazudik, de minden politikus. Én is ellenzéki vagyok, a hazugság nekem is jól megy (annyire biztosan, mint Klárának.)

2023. máj. 22. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11-es, írtam, hogy a fideszben nincs ilyen hely, illetőleg foglaltak ezek a helyek, rég levan osztva a mani. A DK viszont ilyen szempontból szűz terület, hiszen a fidesz viszi a nagy pénzt, több, mint egy évtizede.

Ha és amennyiben a DK alakíthatna kormányt, le kéne cserélnie az egész fideszes garnitúrát, rengeteg emberre lesz szükség a fidesz által besározottak helyett. Én politikailag szűz vagyok, fedhetetlen a múltam, nem vagyok zsarolható, nincsenek intim képeim semelyik elektronikus eszközömön, nem fotózom a nemiszervemet sem, tisztességes, dolgozó ember vagyok, aki szeretne részesülni mindabból a földi jóból, amiből a politikusok és a holdudvaruk részesül! Én is szeretnék szolgálati kocsit, lakást, utazgatni, kajálni, felügyelő és egyéb bizottsági tag lenni szép tiszteletdíjért cserébe persze, stb.

Láthatod, hogy remekül fogalmazok, beszélni is tudok, nincs lámpalázam, érvelni is képes vagyok.

Kinek lehetne leginkább helye a DK-ban, mint nekem?

6#

2023. máj. 22. 19:20
 12/17 DK-s ***** válasza:

#11-nek:

Sajnos valakinek/valakiknek nagyon nem tetszik hogy egy tényleges párttag válaszol, ezért itt-ott kitörölnek válaszokat.

Írj privit, és írd meg hogy hol laksz.

2023. máj. 22. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahhoz egy gerinctelen alaknak kell lenned, vagy valami "kuplungosnak".
2023. máj. 22. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as, mi az, hogy kuplungos?
2023. máj. 22. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Retard, ha így jobban érted.
2023. máj. 22. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszi, ezt a kuplungost még nem hallottam😃
2023. máj. 22. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Érettségivel már túlképzett vagy DK-snak, így sajnos lecsúsztál róla.
2023. máj. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!