Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan legyek a DK-tagja?

Hogyan legyek a DK-tagja?

Figyelt kérdés
Politikus szeretnék lenni a DK-pártban. Egy érettségim van. Mi kell hozzá? Nagyon szimpatikus ahogy Dobrev Klára mondja a beszédeit. Tudom, hogy hazudik, de minden politikus. Én is ellenzéki vagyok, a hazugság nekem is jól megy (annyire biztosan, mint Klárának.)

2023. máj. 22. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Első lépésben jelentkezz lobotómiára.

Ha azt elvégezték rajtad, jelentkezz és nem fognak visszautasítani, minden feltételnek megfelelsz.

2023. máj. 22. 17:20
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Hivjad meg gyferit néhány italra
2023. máj. 22. 17:31
 3/17 anonim ***** válasza:
29%

Ne játszd a hülyét, kérdező! Valószínűleg egy fidelitasos provokátor szarjankó lehetsz. De ha mégsem, akkor: [link]

„Tudom, hogy hazudik” Dobrev Klára nem szokott hazudni! Ha szerinted hazudott: konkrétan mi volt az? Sorold!

2023. máj. 22. 18:00
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, te annyira buta vagy, hogy még a DK honlapját se tudod megtalálni? Ilyen szellemi színvonallal ne akarj politikus lenni, mert úgysem fog sikerülni.
2023. máj. 22. 18:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Orbán értelmi színvonala sem magas. A szavazóié meg pláne.
2023. máj. 22. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:

4-es, engem is érdekel. De azért lenne pár kérdésem.

Mennyi az a pénz, amihez garantáltan hozzájutok?

Hatalomra kerülése esetén, tud-e a DK részemre valami felügyelőbizottsági állást biztosítani, ahol érdemi, különösebb munka nélkül pénzhez jutok.

Igazából engem csak az érdekel, hogy hogyan tudnék anyagilag profitálni abból, hogy a DK színeiben politizálok. Ugyanis elegem van abból, hogy 30 év munka után nem tudok egy új autót venni, bár igaz, hogy nem születtem ezüstkanállal a számban.

Politikai nézetem, meggyőződésem nincs, tehát ez nem lehet akadály hazudni, manipulálni tudok.

Persze erre jöhet, hogy menj a fideszbe, de ott minden hely betelet, hiszen hatalmon vannak, dől a lé számolatlanul.

Ha a DK hatalomra kerülne, akkor forrni fig a fazék a helyekért, szívesen vennék én is valami pozíciót, amit kiadnak, azt fogom mondani, csak anyagilag megérje!

Magasabb végzettségem van, mint az érettségi!

Az írásképemből, a fogalmazásomból láthatod, hogy nem vagyok egy primitív ember, remélem, ez nem kizáró ok!

Várom szíves válaszod!

2023. máj. 22. 18:28
 7/17 MDaniel98 ***** válasza:
90%
Sehogy, ennél legyen több eszed.
2023. máj. 22. 18:29
 8/17 DK-s ***** válasza:
8%

#5-nek:

A honlapon található regisztrációs adatlappal történő jelentkezés hetekbe-hónapokba telhet. Privátban megdumáltuk, mindketten pécsiek vagyunk, úgyhogy a kérdés már tárgytalan.

#7-nek:

Profitálni kezdetben sehogy, te fizetsz 1000 forint havi tagdíjat.

A leírásod magadról sajnos azt mutatja, hogy neked nem érdemes belépned.

2023. máj. 22. 18:34
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Inkább sehogy, borzalmas szekta!!!
2023. máj. 22. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
6-os: a DK nem ilyen mentalitásúakat vár! Neked a fideszben a helyed.
2023. máj. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!