Hogyan legyek a DK-tagja?
Első lépésben jelentkezz lobotómiára.
Ha azt elvégezték rajtad, jelentkezz és nem fognak visszautasítani, minden feltételnek megfelelsz.
Ne játszd a hülyét, kérdező! Valószínűleg egy fidelitasos provokátor szarjankó lehetsz. De ha mégsem, akkor: [link]
„Tudom, hogy hazudik” Dobrev Klára nem szokott hazudni! Ha szerinted hazudott: konkrétan mi volt az? Sorold!
4-es, engem is érdekel. De azért lenne pár kérdésem.
Mennyi az a pénz, amihez garantáltan hozzájutok?
Hatalomra kerülése esetén, tud-e a DK részemre valami felügyelőbizottsági állást biztosítani, ahol érdemi, különösebb munka nélkül pénzhez jutok.
Igazából engem csak az érdekel, hogy hogyan tudnék anyagilag profitálni abból, hogy a DK színeiben politizálok. Ugyanis elegem van abból, hogy 30 év munka után nem tudok egy új autót venni, bár igaz, hogy nem születtem ezüstkanállal a számban.
Politikai nézetem, meggyőződésem nincs, tehát ez nem lehet akadály hazudni, manipulálni tudok.
Persze erre jöhet, hogy menj a fideszbe, de ott minden hely betelet, hiszen hatalmon vannak, dől a lé számolatlanul.
Ha a DK hatalomra kerülne, akkor forrni fig a fazék a helyekért, szívesen vennék én is valami pozíciót, amit kiadnak, azt fogom mondani, csak anyagilag megérje!
Magasabb végzettségem van, mint az érettségi!
Az írásképemből, a fogalmazásomból láthatod, hogy nem vagyok egy primitív ember, remélem, ez nem kizáró ok!
Várom szíves válaszod!
#5-nek:
A honlapon található regisztrációs adatlappal történő jelentkezés hetekbe-hónapokba telhet. Privátban megdumáltuk, mindketten pécsiek vagyunk, úgyhogy a kérdés már tárgytalan.
#7-nek:
Profitálni kezdetben sehogy, te fizetsz 1000 forint havi tagdíjat.
A leírásod magadról sajnos azt mutatja, hogy neked nem érdemes belépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!