Miért nem tiltakozunk Novák Katalin kijelentése ellen?
Figyelt kérdés
„Én személyesen is azt gondolom, hogy miután elfogadhatatlan és megmagyarázhatatlan, hogy Oroszország megtámadott egy szomszédos, szuverén államot, nem zárulhat ez a háború azzal, hogy Oroszország egészében tudta teljesíteni a háborús célkitűzéseit. Muszáj egyértelműen megüzenni Oroszországnak, hogy átlépték ezzel a Rubikont” – nyilatkozta a köztársasági elnök. Tudnia kellene, de nyilván tudja is, hogy dolgok nem így működnek. Béke akkor lesz, ha Oroszország biztonsági érdekeit tiszteletben tartják. Ezért kellene dolgozni, és olyan üzenetet továbbítani, ami nyilván az amerikaiaknak tetszik. Miért nem tiltakozunk az ilyen kijelentések ellen?2023. máj. 22. 15:19
1/4 anonim válasza:
Miért kellene?Tökéletesen igaza van!
2/4 anonim válasza:
Én annyit látok ebben az egész háborúban, hogy amikor az amerikaiak léptek fel az általuk terroristának titulált országokkal szemben, akkor azokat az oroszok látták el orosz hadi anyaggal, most az amerikaiak visszavágnak és az ukránokat látják el amerikai, és NATO hadianyaggal.
3/4 anonim válasza:
Én tiltakozok novákné kijelentése miatt!Az én nevemben ne beszéljen!
4/4 anonim válasza:
Mindig is ukrán és amerikai édestestvéreink oldalán álltunk 🧡🇺🇦🇭🇺🇺🇲🧡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!