Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2026-os választáson már...

A 2026-os választáson már lehet szavazni végre a Huxit Pártra?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gerrymandering: Akkor miért nem azt írtad fentebb, nem pedig amit fentebb értekeztél. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés, minden másra ott a Master Card.

Aki hülye, haljon meg:

Miért szociáldarwinizmus az, hogy jelzem, hogy az emberek megválasztottak valamit tehát kár demokráciáznod. Az ellenzék együtt indulva se tudott több szavazatot elérni mint a messiásod. Erre próbáltam ultani.

Csacsi medve:

Te picsogtál róla, hogy miaz, hogy nincs elszámoltatás, stb... Mi az hogy én hittem el? 2 komment múlva meg azt fogod idekamuzni, hogy én példálóztam türkmenisztánnal, és kértem számon az európaiságot?

2023. jún. 4. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:

+ folyt. köv:

Te írtad le, hogy a Fidesz 50 alatti % -kal nyeri a választásokat és így van 2/3 -ada. Tehát igen, te kérted számon a mandátumszámítás linearitását.

2023. jún. 4. 09:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Látom szándékosan nem érted, na sebaj, elmagyarázom.

Igen, elhitted Fletó elszámoltatását, ugyanis Fityisz-szavazó vagy. Gondolom azért szavazol rájuk, mert elnézed ezt a "kis" hazugságukat, amellyel egyébként egy olyan választást nyertek meg, amire az egész rendszert felépítették. Vagy csak szimplán rosszabb a memóriád, mint egy aranyhalnak.

A helyzet az, hogy a hőn szeretett, kebleiden melengetett kormányodra csupán egy kisebbség adta a szavazatát, a többség ellene szavazott. Akkor szerinted jogos, hogy alkotmányozó többségük van a parlamentben? Remélem kiizzadsz magadból valami épkézláb választ, mert amit idegányoltál az harmatgyenge,barátom.

2023. jún. 4. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Ajjaj, sok baj van ezzel, amit leírtál. Na mindegy, betudom az irántam valószínűleg meglévő indulatodnak...

1, Ne tudd nálam jobban, hogy mit hittem el, és mit nem. Mégegyszer hangsúlyozom a gyengébbek kedvéért: Nem hittem el, és politikai marketingnek tudtam/tudom be. Világosan leírtam, hogy minek tartom ezt. Ezzel szemben te hivatkozási alapnak használtad, és az ellenszenvedet eredezteted belőle.

2, A képzelgéseidet, hogy kit melengetek, tartsd meg magadnak. Ha arról vitatkozunk, amit te rám projektálsz, annak nem sok értelme van. Az egész kommentfolyamom arról szólt, hogy mi a politikai marketing kategória és mi nem. Ha ezt elfelejtetted, akkor márpedig a te memóriád egy aranyhalé.

3, A szavazatpreferenciáinkon kívül vannak ám saját gondolataink is, ébresztő. Én se kezdtem el azon képzelegni, hogy biztos így vagy úgy gondolod, hiszen libsi szavazó vagy.

5, Tényleg elhiszed, hogy csak a Gyurcsány-elszámoltatásra épült a rendszer? Elég monomániás vagy akkor.

6. Ellenük szavazott: Fordítva ülsz a lovon. Nincs ilyen a szavazólapon, hogy valaki ellen. Olyan van, hogy valakire. tehát igen, ha ők szerezték meg a többséget, jogosan van többségük, akár alkotmányozó is. De ezek után ne kezdj megint picsogni, ha emlékeztetlek: A mandátumszámítás nem lineáris.

2023. jún. 4. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

"Igazi mókamester vagy. Én a gerrymanderingről meg a győzteskompenzációról pofázok"

Nincs gerrymandering ma Magyarországon. A Fidesznek olyan szintű fölénye van vidéken, hogy akárhogy variálod a körzethatárok, nagyjából ugyanilyen fölényes eredmény születik.

2023. jún. 4. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Ennek max Budapesten volt jelentősége 19 -ig. Ma már ott sincs, csak fordított előjellel, mint vidéken.

2023. jún. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!