Mi a legviccesebb összeesküvés-elmélet amit eddig hallottál?
Az nem konteó, hogy a covid nem influenza, hanem tény.
41
Persze az influenza meg eltűnt arra az időre!
Nem tűnt el, csak nem az volt a téma.
Ennyire faék egyszerű nem lehetsz.
Mivel mind a kettő légúti megbetegedés, így a covid elleni védekezés az influenza ellen is hatékony volt.
Ilyen egyszerű.
Még egyetem sem kellett hozzá, elég az alap műveltség.
De neked valahogy így sem sikerült... :D
Igen, így van.
Sokan ki is használják ezt mint jövedelemforrást.
Lásd görénydoki vagy lenkey...
46
Úgy értem, aki annyira ostoba, mint te hogy beveszi az influenza eltűnt!
"az oltás nem működik és a világ összes szakembere (százezrek) nemzettől függetlenül hazudik/le van fizetve/tökhülye."
Pontosan így van. Le is vannak fizetve és meg is vannak félemlítve. Egy részük pedig tökhülye. Nem mintha százezrek véleményét kikérték volna erről az egészről, de tudom h neked ez a mániád, minden ehhez hasonló témában idebiggyeszted ezt az egetverő, ordas nagy baromságot. :)
Senki nem hiszi azt, hogy eltűnt.
Nem tudom honnan veszed ezt.
"Pontosan így van. Le is vannak fizetve és meg is vannak félemlítve. "
Igen, ezt nevezik konteónak.
Bizonyítatlan és kivitelezni sem lehetne. A konteók mindig a részleteken buknak el.
Az elmeroggyantak mindenre ezt a szerintük jollyjoker-t tolják oda majd kényelmesen hátradőlnek és rettentően büszkék magukra, hogy ők milyen okosak és hogy őket nem lehet ám csak úgy átverni... :D
#48 Te olyan naív vagy, h szerintem még a korrupcióban sem hiszel! Hisz az is "bizonyítatlan" (van ilyen szó egyébként???), akkor nyilván nem is létezik mi?! ;)
Maradjunk abban hogy igenis lehetséges a kulcsembereket, döntéshozókat megvesztegetni, v megfélemlíteni! Évszázadok óta csinálják, nem baj?Bizonyítékok vannak, hogy sok szakértőt aki hangot adott az ellenvéleményének egyszerűen elhallgattattak (törölték őket a facebook-ról, twitterről stb) és sokakat meghurcoltak, ellehetetlenítettek. Na, így történhetett hogy - a te kedvenc szóhasználatoddal élve - százezrek "értettek egyet" a hivatalosan erőltetett narratívával. Ugyanis a szakemberek, tudósok és orvosok is pénzből élnek és látták hogy jobb ha kussban maradnak és bólogatnak. Nincs itt semmiféle részlet. Idióta vagy, mert mindig ezt hajtogatod. De Te semmilyen "részletet" nem tudtál még mondani, csak vagdalkozol itt hogy a tudósok "százezrei" így meg úgy... Egyem a szíved, te valami debil lehetsz...
"igenis lehetséges a kulcsembereket, döntéshozókat megvesztegetni, v megfélemlíteni!"
Ez édeskevés.
Az összes infektológust/epidemiológust/virológust le kéne ehhez fizetni.
Ez a gond a konteósokjal.
Kêptelenek belelátni a részletekbe és azt hiszik, elég 1-2 embert lefizetni ilyen világméretű átveréshez.
"a szakemberek, tudósok és orvosok is pénzből élnek"
Mindenki pénzből él, úgyhogy ez az érvelésed kuka.
Tisztán látszik, hogy ostoba konteós vagy te is mert te sem vagy képes átlátni a dolgokat.
No meg idióta hasonlataid vannak.
A korrupciónak ehhez semmi köze.
Meg annak sem, hogy én miben hiszek.
A kérdés itt a te hited, úgyhogy ne terelj el a lényegről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!