Mi az oka, hogy az MSZP kormányzások alatt mindig nőtt a munkanélküliség, a Fidesz kormányzások alatt pedig csökkent?
2010 és 2022 között 11,2%-ról 3,6%-ra csökkent a munkanélküliségi ráta.
2002 és 2010 között meg 5,8%-ról 11,2%-ra. Oké, 2008-ban itt volt egy világgazdasági válság, de már azt megelőzően 2007-ben 7,4% volt.
A legelső Fidesz kormány idején meg ugyanúgy megfigyelhető csökkenés, 7,8%-ról 5,8%.
Mit csinált másként az MSZP ami miatt nőtt a munkanélküliség az ő kormányzásuk alatt?
Érdekes, én pont 2012-ben, a Fidesz alatt vesztettem el először a munkámat, amikor az egyetemtől, ahol már vagy 20 éve dolgoztam, elvontak 3 milliárd forint támogatást, ezért leépítettek 100 embert. Ez fordulópont volt az életemben, aminek jó és rossz következményeit ma is érzem.
Ami felháborított az az, hogy nem sokra rá, a Fidesz 5 milliárdot adományozott az erdélyi Sapientia egyetemnek. Akkor ábrándultam ki belőlük végleg.
És te abból akarsz országos szintű következtetést levonni, hogy veled egy személyben mi történt?
Melyik volt ez az egyetem?
Ha a repülőgép, amin egy ismerősöd utazik lezuhan és meghal a rajta lévő 100 utas abból azt a következtetést vonod le, hogy nőtt a légi katasztrófák száma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!