Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk szavazói közt...

A Mi Hazánk szavazói közt miért nagyon felülreprezentáltak a férfiak?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy kutatást erről és ott kihozták, hogy szinte kétharmada a Mi Hazánk szavazóinak férfi és főleg fiatal férfi. A nők inkább a zöld pártok iránt lelkesednek, de a Fideszre is sokan szavaznak közülük.

2023. máj. 21. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Duro Dora!
2023. máj. 21. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Mert a fele izzad a tesztoszteron túláradástól és látens melegek plusz még buták is, ha teheted kerüld az ilyeneket, pár perc beszélgetés velük elpusztítja az agysejtjeid.
2023. máj. 21. 20:50
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Szülni szeretnének ők is.
2023. máj. 22. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

9. Ez úgy kamu ahogyan van. A nők között is rengeteg aljas mocskos szörnyeteg van és volt. Lehet, hogy közvetlenül nem sok, de politikailag a háttérben ott voltak. De királynők közül is volt néhány kegyetlenkedő: pl. Tudor Mária, hogy egyet említsek. Amúgy meg sokszor a nők csesztetik és aljaskodnak pl. női társaikkal. Szóval nem kell a férfiakat demonizálni a nőket meg magasztalni. Mindkét nemben bőven van patkány.

A szélsőségekre amúgy valóban a kisebségi komplexusos söpredékek szimpatizálnak, akik kb. semmit sem értek el, és ezért egy ideológiába kapaszkodnak, hogy ezzel felsőbbrendűnek érezhessék magukat. A nőknek, főleg a tanultabb rétegnek meg bicskanyitogató ez az takarodj a konyhába és szüljél, legyél házicseléd ideológia, azért nem szavaznak erre a bandára. Valóban a férfiak egy bizonyos söpredék része szimpatizál ezekkel.

2023. máj. 25. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14. Na várj egy kicsit: én sehol sem mondtam, hogy MINDEN férfi agresszív vagy bunkó! Ha az lenne, a férfiak többsége Mihasznákos lenne!

Szó nincs róla: a férfiak minimum 80-90%-a NEM Mihasznák szavazó, nem focihulligán és nem is erőszakos! De én nem is ezt állítottam!

Azt se mondtam, hogy nincsenek agresszív nők - nem kell Stuart Máriáig vagy I. Erzsébetig visszamenni: nézz Duró Dórára vagy Morvai Krisztinára.

Ez az álszent, kislányos farizeusmosolygásba bújtatott, passzív-agresszív stílus kifejezetten a női erőszak mintája (vannak erről pszichológiai kutatások is: a nők nem kevésbé, hanem máshogy agresszívek - verbális és pszichés agresszióhoz folyamodnak a tettleges agresszió helyett, mert a fizikai alárendeltségük, kiszolgáltatottságuk evolúciósan erre kalibrálta a stratégiáikat).

Én nem állítottam, hogy minden férfi Mihaszna, sem hogy nincsenek agresszív nők - csak a kérdésre válaszoltam: miért FELÜLREPREZENTÁLTAK a férfiak?

Azért, mert a szélsőségesebb, tettlegességgel is fenyegető, tesztoszteron-fűtötte maszkulin erőszaktípus a férfiak körében elterjedtebb mint a nők körében.

Nőkből meg azért van több "szélsőséges" liberális, woke-os, blm-es, feminista, genderdiktatorikus, biovegánfasiszta megmondó-agitátor aktivista, mert az viszont inkább egy verbális erőszaktípust jelenít meg: a nyelv eszközein keresztül támad, ugyancsak vehemensen a másként gondolkodókra.

De szerencsére sem a férfiaknak, sem a nőknek NEM A TÖBBSÉGE ilyen!

2023. máj. 26. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!