A jelenlegi diáktüntetések felérnek 2006-tal?
#20. "És mi teszi a kormányváltó hangulatot kormányváltó hangulattá? Attól, hogy te azt mondod?"
Azt tudod ugye, hogy én is visszakérdezhetném ugyanezt? Egyébként az van, hogy ilyet, mint ami most van (sőt, még ilyenebbet) már elég sokat láttunk a Fidesz 13 éve alatt...aztán nemhogy kormányváltás nem lett belőle, de kétharmadot kaptak újra és újra. Konkrétan 2006 ősze óta nem volt még olyan vasárnap, amikor ne a Fidesz nyerte volna a választásokat. Namost ezzel szemben az is jelzi, hogy 2006 őszén a maival ellentétben nagyon is kormányváltó hangulat volt, hogy 2010-ben el is lettek zavarva a szocik a k. anyjukba, és azóta sem engedi vissza őket a nép a hatalom közelébe, mára az MSZP oszlik fel a picsába...kell még bármit is magyarázni? Persze hülye kérdés, ha ennyit nehezesre esett magadtól össszerakni.
"Senki nem mondott ilyet."
Mondom implikáltad. Nyilván nem tudod a szó jelentését, oké. De akkor miért nem nézel utána, mielőtt visszajössz fröcsögni?
"De ha esetleg eddig csukva volt a szemed, szeretném jelezni, hogy most sem csak úgy a semmiből kezdődtek a tanár-diák tüntetések."
Köszi, de ilyet sem állított senki. A népharag mértéke jól látható akkor is és most is, további kommentárt nem igényel.
"de van egy rossz hírem;
Sosem voltam ballibeláris.
Nos, ilyenkor mi a központi direktíva?"
Már elnézést, de én aztán nagyjából ballisztikus ívben szarom le, hogy mi vagy/voltál és mi nem...az érvtechnikád ettől még a legócskább ballib gagyi. Te talán ne központi direktívázz, ha alsó hangon 15 éves gondolatokat puffogtatsz úgy, mintha a sajátod lenne...
"Azt tudod ugye, hogy én is visszakérdezhetném ugyanezt?"
Kérdezni kérdezheted, csak mire fel? Állítottam, hogy kormányváltó hangulat van?
"Egyébként az van, hogy ilyet, mint ami most van (sőt, még ilyenebbet) már elég sokat láttunk a Fidesz 13 éve alatt...aztán nemhogy kormányváltás nem lett belőle, de kétharmadot kaptak újra és újra. Konkrétan 2006 ősze óta nem volt még olyan vasárnap, amikor ne a Fidesz nyerte volna a választásokat. :
És ezzel mit látsz igazoltnak? Mert én csak azt, hogy nincs ellenzék. De ha a szart nem tudom kidobni, attól még nem lesz ehető.
"Mondom implikáltad. Nyilván nem tudod a szó jelentését, oké."
Bocs, próbáltam volna rövidte zárni, hátha ázmegy a lényeg, de akkor tessék, kicsit rugózzunk a semmin: nem, nem is implikáltam. De bátran bontsd ki, hogy mitől érezted így. Kb annyira nyúltál mellé vele, mint a liberális utalásoddal.
"Köszi, de ilyet sem állított senki. "
Nem hát, mégis fontosnak érezted kiemelni, hogy anno a tüntetések nem a semmiből kezdődtek ám. Kit nézel hülyének?
"Már elnézést, de én aztán nagyjából ballisztikus ívben szarom le, hogy mi vagy/voltál és mi nem...az érvtechnikád ettől még a legócskább ballib gagyi."
Mármint te ezt állítod.
A többit meg sugallod. Szóval hagyjuk a mellébeszélést...
"Te talán ne központi direktívázz"
Nem fogok, ha nem azt mondod fel, mint egy leckét.
Hagyjátok abba, semmi értelme a vitátoknak.
A jelenlegi tüntetések (szerencsére) nem érnek fel 2006-tal, ezt mindenki tudja, aki akkor felnőtt volt.
De a könnygázhoz az nem is kell. Mégis, mit tegyenek a rendőrök, ha a tüntetők erőszakoskodnak? Mondják, hogy ejnye-bejnye, dádá?
Aki tüntetésre megy, számítson ilyesmire, ha a tüntetés elfajul. Ilyenkor még az amúgy normális emberek is kivetkőznek magukból.
#22. "Kérdezni kérdezheted, csak mire fel? Állítottam, hogy kormányváltó hangulat van?"
Gondoltam visszakérdezek a blődségedre, de nem jött át. Amúgy megválaszoltam, nem is tudsz vele mit kezdeni. Természetesen nem attól volt kormányváltó hangulat, hogy én minősítem annak, zsenikém. Attól volt az, hogy utána le lett váltva a kormány. Mostanában meg nincs leváltva. Nem úgy áll a helyzet, hogy 2026-ban le lesz. Jöttél is a "nincs ellenzék" meneküléssel, nagyon helyes. :D
"nem, nem is implikáltam. De bátran bontsd ki, hogy mitől érezted így."
Ugye nagyon szépen kifejted, hogy mi volt az oka a sokkal erőteljesebb rendőri fellépésnek 2006-ban. Az volt az implikálás, hogy eztán viszont nem folytattad, azt a hamis érzetet keltve, mintha a tömeg tüntetése már nem eleve egy reakció lett volna valamire. Abba már bele se menjünk, hogy az általad citált gyújtogatás és a rendőrattak amúgy két, időben eltérő dolog volt, a rendőrök nem a székházostromot, hanem a békésen tüntetőket verték rommá, tehát több mélységben is debilségeket beszélsz. A hazug implikálás az volt még, hogy szerinted ma akár lehetne ugyanolyan rendőri fellépés is, mint akkor, csakhát a mostaniak dacára annak, hogy ugyanolyan jó okuk van dühösnek lenniük igazán kulturált tüntetők, bezzeg 2006-ban meg a fideszes csürhe tüntetett, azok meg gyújtogató bunkók. Erre írtam, hogy mintha nem egészen tényszerűen látnád a világot, hanem sokkal inkább egy sajátos ballib szemüvegen keresztül (és még egyszer: leszarom, hogy minek tartod magad, a lőtéri kutyát nem érdekli, hidd el).
"mégis fontosnak érezted kiemelni, hogy anno a tüntetések nem a semmiből kezdődtek ám"
Nyilván, hiszen te viszont nem érezted fontosnak, mert nyilvánvalóan a torzítás volt a szándékod. Az én célom nem lehetett a torzítás, mert eleve nem én tettem az állításokat, én a tiedre reagáltam (ezt nem csak akkor tehetem meg, ha cserébe a mostani tüntetések okait vizsgálom). TE kit nézel hülyének?
"Nem fogok, ha nem azt mondod fel, mint egy leckét."
Tudod, ezt én megintcsak sokkal inkább írhatnám neked, merthogy kb. ezrerszerannyira érződnek ballib agitprop gyűjteménynek a te silány válaszaid, mint amennyire NER-propagandának az enyéim. Ez tehát maradjunk annyiban, hogy nem érv. Mellesleg félre ne érts, nem egy kérés volt, ne tartsd magad ilyen sokra! Az is teljesen érdektelen, hogy te mit minek minősítesz, látható, hogy a nullánál is kevesebbet ér a véleményed. Ellenben még nagyobb gáznak tűnsz tőle, ha még engem vádolsz propagandával, miközben te űzöd csak igazán az ipart, mindössze erre utaltam.
#24. Igen, elhiszem, hogy nagyon nem tetszik, amikor össze-vissza hazudozol és jön valaki, aki belenyomja az orrodat a saját szarodba, de ha rosszindulatú butaságokat írsz, akkor ezzel sajnos számolnod kell.
Hú b+, van baj...
A hozzászólásod főbb összetevői: minősítgetés, ferdítés, önfelszopás, maszatolás, és szárnyaló fantázia.
Élmény veled diskurálni... mert tökmindegy, mit ír/mond a másik, te bármit képes vagy kihallani belőle. És még te dumálsz tényekről...tipikus...
Azt mondtam, amit le is írtam. Azt meg leszarom, hogy te ebbe mit akarsz belemagyarázni.
#26. Akkor ezt megdumáltuk. :)
Belemagyarázni, hát persze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!