Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi diáktüntetések...

A jelenlegi diáktüntetések felérnek 2006-tal?

Figyelt kérdés
Hogy könnygázt és rendőröket vessenek be a diákok ellen. Ez miért nem rendőrterror, ha 2006 az volt?

2023. máj. 20. 10:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%

10

Nekem is fura, hogy egyetlen tanár sem mondta nekik, hogy ne dobálják a rendőröket? És akkor ők papolnak pacifizmusról, hogy mennyire fontos...

2023. máj. 20. 12:39
 12/27 anonim ***** válasza:
42%
#10. Teljesen egyetértek, ritka gusztustalan dolog. Szerencsétlen Nagy Blankát és Pankotai Lilit látva is mindig arra gondolok, hogy ha ez az én tinédzserlányom lenne, vele nagyon komolyan elbeszélgetnék, ha pedig megvan, hogy mely felnőttek befolyásolták ilyen módon, azokat egyesével felkeresném és kitaposnám a belüket...
2023. máj. 20. 12:40
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen, ha a wish-en rendelsz 2006-ot.
2023. máj. 20. 14:26
 14/27 felkelhetetle ***** válasza:
62%

Hogyne, még 56'-al is felér!

🤡🤡🤡🤡🤡

2023. máj. 20. 14:46
 15/27 anonim ***** válasza:
31%

Itt nincsenek fociultrák, akik civilek autóit, üzleteit gyújtogatják és rongálják.

Itt nincsenek molotov koktélos, baseball ütős, sörösüvegekkel és téglával dobálós vandálok.

Itt a szembenállók nem fideszesek, akik az előbb írtakat csinálták a rendőrökkel, hogy ma azt mantrázzák, csak a gyerekkel mentek fagyizni és minden ok nélkül megtámadták őket.

2023. máj. 20. 17:04
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

15

Pacifista módon tüntettek?

2023. máj. 20. 17:08
 17/27 anonim ***** válasza:
Én ott voltam a 2006-os tüntetéseken, és mostani tüntetések, még csak meg sem közelítik a mostaniakat. 2006-ban tüntetésnek indultak sokan, de egy idő után már polgárháború lett belőle.
2023. máj. 21. 20:04
 18/27 anonim ***** válasza:

"Mert itt csak illegális tüntetéseken lévő rendbontók ellen alkalmazták, és semmiféle túlkapás nem volt (se szemkilövés, se ujjtörés stb)"

Aha...akkor hadd soroljam tovább, mi nem volt még most, ami 2006-ban igen:

Nem volt kődobálás, molotov koktél, gyújtogatás, kirakatok bezúzása, autók felgyújtása-, felborítása, nem volt felgyújtott vízágyú, nem voltak betört kirakatok, nem voltak kifosztott üzletek, nem volt fejbe dobott rendőr.

2023. máj. 22. 14:58
 19/27 anonim ***** válasza:

#18. De ami a legfontosabb: ma rohadtul nincs kormányváltó hangulat és morális válság. Akkor meg rohadtul volt.

Amúgy ahhoz is kell ám pofa, hogy azt implikáld, mintha 2006 úgy indult volna, hogy egyszercsak a semmiből elkezdett vadul tüntetni a nép. Értem, hogy ez egy tipikus ballib alternatív múlt-építési technika, de bánatotokra nem működik. Sem akkor, sem most.

2023. máj. 22. 16:38
 20/27 anonim ***** válasza:

"#18. De ami a legfontosabb: ma rohadtul nincs kormányváltó hangulat és morális válság. Akkor meg rohadtul volt"

És mi teszi a kormányváltó hangulatot kormányváltó hangulattá? Attól, hogy te azt mondod?

"Amúgy ahhoz is kell ám pofa, hogy azt implikáld, mintha 2006 úgy indult volna, hogy egyszercsak a semmiből elkezdett vadul tüntetni a nép."

Senki nem mondott ilyet. De ha esetleg eddig csukva volt a szemed, szeretném jelezni, hogy most sem csak úgy a semmiből kezdődtek a tanár-diák tüntetések.

" Értem, hogy ez egy tipikus ballib alternatív múlt-építési technika, de bánatotokra nem működik. Sem akkor, sem most."

Milyen ismerős ez a retorika valahonnan...de van egy rossz hírem;

Sosem voltam ballibeláris.

Nos, ilyenkor mi a központi direktíva?

2023. máj. 22. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!