Megsemmisítő vereséget mér a jövő évi egyszerre megtartott EP- és önkormányzati választáson a dollárbaloldalra a Fidesz?
Most is vannak olyan helyek, amik "kitartanak" a nagypolitikával szemben. Leginkább helyi jól működő közösségek, ahol a vezetők az emberek érdekeit nézve irányítják a körzetet, megmaradhatnak akár ellenzékben is.
Én is egy ilyenben lakom, a XIII. kerületben, itt szerintem mindig balos vezetés volt (nem mindig laktam itt), és mégis jól működik a közösség, szerintem nem is fogják leváltani őket.
Aki felelősen gondolkozik az ország jövőjéről, az nem szavaz olyanokra, akik az Unió kerékkötői, akik szerint az Unióra nincs szükségünk!
Ezért nem szavaz majd ép elmével senki sem a Fideszre és a Mi Hazánkra!
Dollárbaloldal...anyám, hogy nektek mindig valami agyonmantrázott jelszó mentén kell élnetek...
Bankárkormány, dollárbaloldal, szankciós infláció, háborús infláció, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, háborúpárti baloldal...gyártani a jelzőket, szuggerálni a hülyékbe, hogy mekkora mumus a másik...önkritika meg zéró.
Kihagytam valamit?
5 - "Bankárkormány, dollárbaloldal, szankciós infláció, háborús infláció, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, háborúpárti baloldal...gyártani a jelzőket, szuggerálni a hülyékbe, hogy mekkora mumus a másik...önkritika meg zéró."
Ezek mind Orbán agymenései.
Ezzel kezelik Orbánt Grazban, nem tudtad?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!