Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megsemmisítő vereséget mér a...

Megsemmisítő vereséget mér a jövő évi egyszerre megtartott EP- és önkormányzati választáson a dollárbaloldalra a Fidesz?

Figyelt kérdés
Megszerezve akár 60%-os (!) listás eredményt, miközben teljes Budapestet is visszaszerzi (az összes 2019-ben elbukott megyei jogú városokról nem is beszélve).

2023. máj. 19. 14:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most is vannak olyan helyek, amik "kitartanak" a nagypolitikával szemben. Leginkább helyi jól működő közösségek, ahol a vezetők az emberek érdekeit nézve irányítják a körzetet, megmaradhatnak akár ellenzékben is.

Én is egy ilyenben lakom, a XIII. kerületben, itt szerintem mindig balos vezetés volt (nem mindig laktam itt), és mégis jól működik a közösség, szerintem nem is fogják leváltani őket.

2023. máj. 19. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Dollárbaloldal nem létezik.
2023. máj. 19. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, életemben először szavazok az ep-választáson is, hogy eggyel több voksot kapjon az ellenzék.
2023. máj. 19. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Aki felelősen gondolkozik az ország jövőjéről, az nem szavaz olyanokra, akik az Unió kerékkötői, akik szerint az Unióra nincs szükségünk!

Ezért nem szavaz majd ép elmével senki sem a Fideszre és a Mi Hazánkra!

2023. máj. 19. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Dollárbaloldal...anyám, hogy nektek mindig valami agyonmantrázott jelszó mentén kell élnetek...

Bankárkormány, dollárbaloldal, szankciós infláció, háborús infláció, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, háborúpárti baloldal...gyártani a jelzőket, szuggerálni a hülyékbe, hogy mekkora mumus a másik...önkritika meg zéró.

Kihagytam valamit?

2023. máj. 31. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

5 - "Bankárkormány, dollárbaloldal, szankciós infláció, háborús infláció, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, háborúpárti baloldal...gyártani a jelzőket, szuggerálni a hülyékbe, hogy mekkora mumus a másik...önkritika meg zéró."

Ezek mind Orbán agymenései.

Ezzel kezelik Orbánt Grazban, nem tudtad?!

2023. jún. 1. 01:26
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Elvből nem szoktam orosz filmeket megnézni, viszont van egy 2016-os orosz film (The students) nálunk Mártírok címmel futott. Arról szól hogy egy vallásos idióta hogy állít maga mellé mindenkit és aki normális azt nézik hülyének. Mindenkinek ajánlom.
2024. márc. 3. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
*a vallásos nem a megfelelő szó, istenre hivatkozva támasztja alá hülyeségeit.
2024. márc. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!