Amilyen állapotok vannak Magyarországon, az égre felnézve a bárányfelhőkről nektek is a fidesz jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
Jajj szegény korrupt fidesz nem kap pénzt a csúnya Brüsszeltől, mert a gonosz Brüsszel csak úgy ad hogy el kell számolni a pénzzel. Szegény fidesz akkor nem tudná ellopni így inkább elutasítja és Brüsszelt állítja be gonosznak a médiában xD Persze a sok "bárányfelhő" meg el is hiszi XD2023. máj. 19. 09:27
1/5 anonim válasza:
Az a baj hogy mi nem kapunk a 3 millió, tanulatlan barom miatt akik olyan kormánynak éjjeneznek, akik könnygázzal fújják le a gyerekeiket mert tanulni szeretnének.
Agyhalott egy ország ez.
2/5 anonim válasza:
Orbán Viktor teremtette az eget.
3/5 anonim válasza:
Nekem ki se kell menni felnézni az égre, mert bent a szobámban a kevés hely miatt már a fidesz jut az eszembe. De kint se jobb. A rossz utakról is a Fidesz jut az eszembe.
4/5 anonim válasza:
Elég ha ránézek a letérkövezett parkra nálunk és egyből eszembe jutnak...
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló!
Tökéletes a megfogalmazás.
Vajon meddig képes még süllyedni ez a kormány?
Nekem az jut eszembe, hogy amikor én voltam gyerek akkor anyám 5 ezer ftból bevásárolt a Tesco-ban kB 1 hónapra, alig bírtuk hazacipelni a sok kaját.
Azt hiszem 80ezer Ft volt a minimálbér és nem kellett adózni belőle.
Most 1 napra elég 5 ezer Ft.
Akkor mennyivel volt rosszabb gyurcsány?
Igaz mára már kiöregedett mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!