Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok lennének a leghűtle...

A magyarok lennének a leghűtlenebbek a hazájukhoz háború esetén, a hadkötelesek 90%-a menekülne! Ebből mire lehet következtetni?

Figyelt kérdés

Magától értetődik az a válasz, hogy hát senki sem hülye, hogy meghaljon a "semmiért". Ez a válasz evidensnek hangzana, ha minden más országban is így lenne, de nem. Finnországban pl. a hadköteles férfiak - egy szintén tét nélküli anonim felmérés szerint - 70%-a maradna harcolni Finnországért! És csak 30% menekülne el. Azért ez lényeges különbség ahhoz képest, hogy innen szinte mindenki elhúzna, itt hagyná az országot mint eb a szarát amint az első verebet lelövik, vagy amint elkezdik a besorozást.

Mi lehet a valódi oka ennek? Szerintem az, hogy Mészáros Lőrinc alias Orbán és haverjai már több mint a fél országot felvásárolták maguknak kilóra, így nagyon kevesen vannak akik úgymond sajátjuknak érzik ezt az országot. Nem is ok nélkül, mivel minden más tulajdonában van, egyre többen laknak bérlakásban stb. főleg a fiatalok. Nincs semmi ami ide kötné őket úgy igazán, a bérek és a kilátások is szarok.

Nyilván akinek nincs veszteni valója, az mi a fenének menne meghalni, hogy védje Orbán vagyonát? Kb. semmiért. Jól sejtem, hogy ezért itt a legalacsonyabb az országhoz való kötődés egész Európában?

2023. máj. 17. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Magyarország esetében a NER-ért harcolnál, nem a hazádért, nem egy közös országért.

Majd ha Lölöke, Tiborcz Pityuka és Futsal Petike AZ ELSŐ SORBAN küzd a fronton, akkor beállok én is a sokadikba, és meg is küzdök az országért (onnantól, hogy ők elestek, már volna is miért küzdeni, mikor rám kerül a sor!).

De annyira hülye nem vagyok, hogy ezért a rezsimért dögöljek meg! Ahol elnyomás van, már mindegy ki az elnyomó. Egy szabad, demokratikus országért, a gyermekeim jövőjéért az életemet is áldoznám! De ezért a rakás sz@rért????

2023. máj. 17. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Gáspár Győrő miután belépett a Fideszbe azt mondta vérét adná Orbánért. Tehát lehet példát venni :DDDD
2023. máj. 17. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy menekülnének a magyarok! Kb 20-30% menekülne, a maradék tapsolná az orosz tankokat és örülnének a "felszabadításnak".
2023. máj. 17. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Napi kamukérdés megvolt.
2023. máj. 17. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Amilyen oroszpárti lett a társadalom, meg amennyire követik vissza a diktatúrát, úgy megnézed Facebookon, meg élőben beszélsz a magyarokkal a többség szentírásként kezeli putyin beszédeit.
2023. máj. 17. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom honnan van ez az adat, de nagyon szomoru ha igy van. Nem szeretem a fideszt, sot.... de a hazamat szeretem es ha akozul kell valasztani hogy legyen hazam igy ahogy most vagy ne legyen akkor inkabb azt mondom hogy legyen. Harcolnek erte. Nem Orbanekert. Hanem azert a kicsi orszagert ami meg megmaradt nekunk. Viszont rettento birka egy nep lett a magyarbol sajnos. Nem tudom mikor jovunk vegre ra hogy ezeket csak eroszakkal lehetne elzavarni a hatalomtol.
2023. máj. 18. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

#16 Megindító a hazaszereteted és mindaz, amit leírsz. Csakhogy valójában az - egyébként helyes! - helyzetfelismerésedből pont az következik, hogy nem az elnyomó rezsimért, hanem ELLENE kellene harcolni!

Mint ahogy Ceaușescu Romániájában is a rezsim ellen lázadt fel a nép, nem pedig a védelmében!

Az a baj, hogy amire egy ilyen rezsim azt mondja: honvédő háború - az 100%, hogy NEM AZ, hanem az általuk kiprovokált, kizárólag az ő hasznukat vagy védelmüket szolgáló katonai konfliktus - amiben TÉGED akarnak feláldozni ÖNMAGUK HELYETT és a te saját lábadon álló fiacskáik, vejecskéik, férjecskéik helyett!

Novák Katalinné Veres István három hetes tanfolyamezredes majd NEKED AD PARANCSOT, egy bársonyszékből, a főtiszti irodájából, hogy legyél kedves megdögleni "a hazáért" (értsd: őértük és őhelyettük!).

ELŐBB kell egy hazaáruló és elnyomó rezsimet megdönteni - majd UTÁNA megvédeni a SZABAD HAZÁT! Ha és amennyiben már szabad lett!

Pont azért, mert nemes lelkű embernek tűnsz a soraid alapján, nagy kár volna érted, hogy a jelenlegi rezsimért és moszkvai főnökeikért halj meg!

Gondolj bele, hány ÁRTATLAN német férfi halt meg Hitlerért és a sátáni uralmáért - azt gondolva, hogy a hazáért hal meg, Németországért!

Sokan jeltelen tömegsírokban nyugszanak, és az undorító neonácikon kívül senki sem emlékezik meg a hősiességükről - mert nem akar az utókor közösséget vállalni azzal a rezsimmel, amit szolgáltak!

Ugyanez a helyzet a közép-kelet-európai bolsevik sírkertekkel, amiket senki sem látogat, a gaz felverte őket - pedig azok a szerencsétlenek, akik ott vannak elhantolva, azok szintén benyalták a "honvédő háború" maszlagot Sztálinnak és a bolsevik bűnöző rezsimnek. Az átlagember meg köp egyet, ha elhalad a sírjuk mellett - pedig ők sem azt érdemelnék!

Szóval ne nyald be egy ilyan visszataszító rezsimnek, hogy a haza egyenlő velük, és mikor értük harcolsz, a hazáért harcolsz! NEM IGAZ!

A hazáért akkor harcolsz, amikor ellenük harcolsz és megtisztítod tőlük a hazát! Majd UTÁNA kell megvédeni, az életed árán is, az immár SZABAD hazádat, de csak ha ők már eltakarodtak!

Tényleg azért mondom, mert kár lenne érted! Ne igaz hazafiak haljanak meg azért, hogy a hazaárulók éljenek, hízzanak, gazdagodjanak!

2023. máj. 18. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Kedvea kérdező! Miután nem ismerem az összes európai ország kutatási eredményeit a témában, így azt sem jelenthetem ki, hogy igen, így van. Kétségtelen, hogy nálunk igrn alaxsony azok száma, akik fegyvert fognának egy katonai konfliktus esetén. Én elhúznék innen családostól.

Sok összetevős dolog ez. Az összes eddigi kotmány nrmigen dolgozott ki programot a hazafias nevelésre, másfelől okot se szolgáltattak rá, hogy az ember magáénak érezze ezt a szerencsétlen országot annyira, hogy meg akarjon halni érte.

Nem tudom, más országkban mennyire jellemző a külföldre költözés a jobb élet reményében, de nálunk ennek is szép hagyománya kezd kialakulni. Élhetetlen országhoz pedig nyilván kevésbé ragaszkodunk.

És igen, ahogy te is írtad: otbánért egy szalmaszálat se teszek keresztbe, nem fogok megdögleni a vagyonáért.

2023. máj. 18. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Kamu vagy nem reprezentatív a kutatás eredménye, mivel csak az ellenzékiek menekülnének el, míg a fideszesek megadnák magukat az ellenségnek, mert ők békét akarnak.
2023. máj. 18. 19:29
 20/20 anonim ***** válasza:

"Ugyanez a helyzet a közép-kelet-európai bolsevik sírkertekkel, amiket senki sem látogat, a gaz felverte őket - pedig azok a szerencsétlenek, akik ott vannak elhantolva, azok szintén benyalták a "honvédő háború" maszlagot Sztálinnak és a bolsevik bűnöző rezsimnek. Az átlagember meg köp egyet, ha elhalad a sírjuk mellett - pedig ők sem azt érdemelnék!"

Kassa belvárosában van egy szovjet katonai emlékmű, minden esetre nem veri fel a gaz, és köpködni sem láttam ott még senkit. Úgy tudom, Ausztriában is van hasonló.

Egyébként, mit kellett volna tenni a Szovjetúniónak? Behódolni Hitlernek, hogy megdöntsék Sztálin uralmát?

2023. okt. 17. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!