A magyarok lennének a leghűtlenebbek a hazájukhoz háború esetén, a hadkötelesek 90%-a menekülne! Ebből mire lehet következtetni?
Magától értetődik az a válasz, hogy hát senki sem hülye, hogy meghaljon a "semmiért". Ez a válasz evidensnek hangzana, ha minden más országban is így lenne, de nem. Finnországban pl. a hadköteles férfiak - egy szintén tét nélküli anonim felmérés szerint - 70%-a maradna harcolni Finnországért! És csak 30% menekülne el. Azért ez lényeges különbség ahhoz képest, hogy innen szinte mindenki elhúzna, itt hagyná az országot mint eb a szarát amint az első verebet lelövik, vagy amint elkezdik a besorozást.
Mi lehet a valódi oka ennek? Szerintem az, hogy Mészáros Lőrinc alias Orbán és haverjai már több mint a fél országot felvásárolták maguknak kilóra, így nagyon kevesen vannak akik úgymond sajátjuknak érzik ezt az országot. Nem is ok nélkül, mivel minden más tulajdonában van, egyre többen laknak bérlakásban stb. főleg a fiatalok. Nincs semmi ami ide kötné őket úgy igazán, a bérek és a kilátások is szarok.
Nyilván akinek nincs veszteni valója, az mi a fenének menne meghalni, hogy védje Orbán vagyonát? Kb. semmiért. Jól sejtem, hogy ezért itt a legalacsonyabb az országhoz való kötődés egész Európában?
Szerintem a fideszesek hanyatt-homlok menekülnének.
Bár szerencsére annyira sötétek, hogy azt sem tudnák, hová.
😂
Az átlag magyar ember arra nem képes, hogy tüntetni kimenjen.
😂😂
Ezek egy Finnországot is otthagynának a szarban.
"ez az adat honnan van?"
Hasra-utok.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!