Miért van az ,hogy a 40 év alatti fideszesek 65%a Oroszországot választaná az EU, NATO helyet?
1 éve volt kutatás, hogy a 40 év alatti fideszesek 65%a szerint Oroszországhoz kéne húzni a háborúban, meg a gazdaságban.
10-es: felkavaró a videóriport, amit linkeltél. Meg az egész helyzet az.
Engem is az rázott meg erdélyiként, hogy ennyire nem érdekli, pont a fidesz szimpatizánsait a határon túli magyarok sorsa...
Belegondoltam, ha Romániát támadná meg putyin, ezek akkor is örvendeznének, mert csak a nagy politikai-történelmi revansizmus hajtja őket és az orosz propaganda...
Amúgy volt erről sok tényfeltáró műsor és publicisztika, amiben tisztán elmondták, hogy putyin ezt a "népirtást", amivel hülyíti a követőit, úgy kreálta, hogy a 2014-es háború KATONAI áldozatait összeadta a civil áldozatokkal - méghozzá mindkét oldalon (azaz az ukrán veszteséget is!) és elnevezte népirtásnak!
Tehát ő ment Ukrajnába 2014-ben, felségjelzés nélkül, persze, ő generált egy háborút, elcsatolva a Krímet és leszakítva a Donbast, majd az áldozatok számát összeadva (döntően katonai áldozatokét!) ezt kiáltotta ki ukrán népirtásnak!
De mindegy, ezeknek mondhatod...
Hiába írtam, nekik 6500 orosz szeparatista harcos, 4500 ukrán, 3000 ukrajnai civil halt meg, valamint 298 ember akik a maláj gép utasai voltak amit oroszok lőttek le. Hiába írtam fideszeseknek, ők erre akkor csak volt népírtás hisz emberek halltak meg, putyin csak segíteni akart nekik, és bárki benézhet egy polgári gép lelövését. Akkor úgy éreztem, hagyjuk hagyjuk ez a magyar nép beteg lelkű lett az egyszer már biztos, ennyire oroszpártivá válni.
Meg akkor szokták mondani ,de volt népírtás nem? Hiába mondom nem volt nekik, ők ma Putyinka szavait szentként tisztelik. Ma úgy érzem a magyar társadalom soha nem volt ennyire mélyen.
Hallod, ma egy srác beírt egy fideszes oldalra ,ahol megint az ukránokról tettek ki karikatúrát. A hozzászólása : "putyint mikor fogjátok elítélni megtámadott egy független országot?"
A sok fideszes az alábbikakat írta:
-Az ukránok több tízezer orosz civilt öltek meg, ágyúkkal lőtték a kisebbségeiket
-Több hozzászóló 1956ban ukrán pártfőtitkár verte le a forradalmat, ukrán hadsereg jött megszállni az országot
-USA a hibás, mert engedi visszalőni az ukránokat, miért nem adják meg magukat
-Amerikai földeket védenek az ukránok, csak még nem tudják Zeller eladta nekik
-Több hozzászóló lehülyézte
-USA robbantotta ki
-Nem volt más választása, sarokba szorították az oroszokat a NATO, így a NATO miatt halt meg több tízezer ember
-Putyin csak felszabadítja a náci kormány alól az ukrán népet
-Megérdemlik a halált mert Zellerre szavaznak
Én se értem mi ez az országban, de ezt már nem egy ember bejegyzésében olvastam, hogy félelmetes mi lett idehaza egy társadalomban.
Való életben én járom az országot, és szinte tényleg úgy van ,mint ahogy Bencsik mondta ,hogy minden magyar az oroszoknak szurkol.
Az EUban talán a bolgárokon kívül mi vagyunk ennyire oroszpártiak, meg ennyire putyinisták.
Élőben is nekem szinte minden ismerősöm ezt mondja, barátaim is ,milyen jól teszik az oroszok. Valami félelmetes.
Normális ember, ha normális lenne a társadalom azt követelné Ruszkik haza!, de ahogy látom egyszerűen elfelejtették a történelmet egyszerűen nem fér a fejembe, hogy örvendezhetnek ennyire egy szuverén állam megszállásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!