Valóban ez jellemző a Fidesz szavazókra?
#21 De nem akarta MZP bezáratni a kórházakat, csak észszerűbben átszervezni. Pont most a Fidesz kormány alatt zárják be sorban a kórházakat.
Meghallgattad te egyáltalán ezt a videót, amit belinkeltem? Éppen arról van szó, hogy még Makónak is vissza akarta adni a kórházat, amit a Fidesz elvett, még jóval a választások előtt. Mert már akkor is sokat bezártak, most meg teljes erővel rákapcsoltak.
22 rájöhetnél, hogy megvezettek. Nekik az az ésszerű szervezés, ha minden osztályból egy van a vármegyében. Jelenleg minden korházban van minden lehetséges osztály, így nem kell utaztatni senkit. Most gondolj bele, ha szívinfarktussal valakit órákat utaztatnak egy másik városba akkor nem hal bele?
A DK lett volna kormányon, mert nekik van a legtöbb képviselőjük és ők bizony a fele korházat bezáratták volna. Gondolj bele mi lenne most?
csak észszerűbben átszervezni = reform = bezáratni!
#24 Éppenséggel pont te szavaztál olyanokra, akik még több kórházat be akarnak zárni. És nem csak akarnak, hanem csinálják is.
Na, szia, én befejtem veled, mert most már biztos, hogy troll vagy. Ennyire hülye azért nem lehetsz.
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!