Mennyi idő átlagosan, míg egy Fidesz közeli trollszerű bérkommentelőnek új regisztrációt kell csinálnia a Gyakorin?
Általában a szokásos mantrát írják soros-gyurcsány-brüsszel-migráncs-szankció mindennek az oka. Terelő semmit mondó füllentő visszakérdező hozzászólás.
Megfigyeltem ilyen komment érkezik jellemzően elsőnek. Tehát itt ül és ez a munkája hogy elsőnek írjon kormánypárti választ a kérdésekre.
Ezt általában a többség lepontozással tolerálja.
Így pár hét vagy hónap alatt 20-30%-ra csökken a hozzászólásaik hasznossága.
Ha lemegy 10% alá vagy még lejjebb akkor mi történik velük?
Erősen korlátozzák a kommentet és ezért csinálni kell egy új regisztrációt?
Csak akkor korlátoznak ha több kérdést is törölni kell.
Általában a fodeszesek azok akik nagy erőkkel csapkodják a jelentés gombot.
Nem nézem a százalékomat. Szeretem az ilyen Sorosista kérdéseket. Az informatikusunk megoldja, ha törölnének. Egyébként láttam már Viktort is ideülni, kipróbálta a trollkodást. A pluszjuttatások tetszenek a cégnél (pl. ingyen krumpli félévente). De nem várom el, hogy ezt elhidd!
Egyébként egy infósnak nyilván nem sok idő, pár perc regisztrálni. Meg van dinamikus ip-cím, stb.
A szokásos mantrát a balosok szokták írogatni egymásnak. Ezzel adnak igazat saját maguknak, így zárják ki a többieket. Bárki bármi mást mond, már megy is a sértegetés, gyalázkodás.
Echo chamber effekt a jelenség neve.
Nem minden sorosista kérdés csak a választ teszed azzá.
Sorosista Viktor sorosozik annak azért van egy perverz bája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!