Szerintetek vannak pro-orosz bérkommentelő ügynökök ebben a topicban?
Lehet, némelyik amennyire fanatikusan nyalja még most is Putyin - Orbán seggét, simán elképzelhető.
De lehet csak pszichológiai eset.
Egyébként ezek az elborult alternatív valóságokban élő emberek, akik amúgy tök jól elfunkcionálnak a mindennapjaikban tényleg léteznek. Van aki arról szórja az igét a facebookon, hogy putyin a megmentő, csak azért harcol ukrajnával, hogy a cabbalista sátánista gyerekvérívó elitet elüldözze onnan.
Ilyen emberek élnek köztünk...
4.
Tudsz ilyet linkelni, mert kb senki nem írt ilyen marhaságokat.
Biztosan vannak. Értem én, hogy sok az agyhalott de mindnek ennyi ideje lenne? :D
Nagyjából minden platformon ez megy, megpróbálják "uralni a kommentszekciót" és ha sok álprofiltól látod azt a valóságot akkor talán elhiszed. A legszebb amikor minden második komment alá ugyanazt illesztik be... :D
Érdekes én nem látom őket.
Talán mert kitaláció?
Szerintem igazi bérkommentelők, akik valóban pénzért teszik nincsenek itt.
Csak ilyen agymosott szélsőségesek, akik önszorgalomból terjesztik a dezinformációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!