A fideszesek nagy része a migráció megakadályozzása miatt szavaz Orbán Viktora?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 06:28
21/29 anonim válasza:
20as.Butaságokat beszélsz.Az ázsai munkaerő már most is itt van Magyarországon a kínai boltok és kereskedők formájában, de ezek száma még mindig csak töredék a nyugatra áramló migránsoknak.Az arabok a feketék, nem dolgozni csak élősködni, segélyeket felvenni és bűnözni, keresztényeket ölni, jönnek Európába, addig az ázsiaiak egy nagyon dolgos, szorgalmas népcsoport, nekünk magyaroknak lenne mit tanulnunk tőlük.Az akksigyárban zömmel helyiek fognak dolgozni, nem kínaiak! Sajnos a magyar földeket már nem tudjuk kihasználni,mivel az unió termelési kóvtáit nem szabad túllépni, így sajnos a földek parlagon maradtak.
22/29 anonim válasza:
21-es aki butaságokat beszél az te vagy. Nincs semmilyen eu-s kötelező termelési kvóta amit túl lépnénk, ezt nem tudom melyik fidesznaggyűlésen tanították neked. De ha lenne is, akkor is miért pont azt az eu-s szabályozást tartanák be a gazdáid, mikor minden másra nagy ívben sz@rnak? Az kínaiak valóban sokkal szervezettebbek mint a polgárháborús közel keleti népek, ezért ők nem migránsok lesznek itt hanem gyarmatosítók, ha ez neked jobb akkor dolgozhatsz majd a gyáraikban jobbágyként ahogy neveltek a gazdáid.
23/29 anonim válasza:
22es.Nézz utána milyen kvótákat írtunk alá belépesünkkor és utána okoskodj.Egy jó példa, a 12 cukorgyárból miért csak 1működik már csak Magyarországon, ami miatt importra szorolunk?Én attól nem félek hogy kínai gyarmat leszünk, ezt csak a hazaáruló liberális ellenzék mondja, attól viszont sokkal inkább, hogy a nyugat által erőltetett szélsőséges arabokat telepítenek itt le akik, mint nyugaton is, dolgozni nem fogna,beilleszkedni nem fognak,és az államnak kell majd eltartani őket, mintha nem lenne már elég középkori migránsunk.Latom nagyon kis zöldfülű vagy még, kicsit olvasgass utána a kalergi terv részleteinek is.
24/29 anonim válasza:
Ja, Tóni féle letelepedési kötvénnyel pont elég terrorista arabot költöztetett be a fidesz. Neked is csak annyira képes az agyad, hogy libsizz egyet mert a pártod propagandájában az olyan jól hangzik. Én nem vagyok se libsi, se balos, se jobos, se szélsőjobbos semmi. Próbálj meg te is föggetlen lenni és akkor megláthatnád a sok hazugságot amit a gazdádlk terjesztenek.
25/29 anonim válasza:
24.es.Én jobboldali nemzeti vagyok és ezt nem szégyellem.Nem vagyok fidesz párttag, csak jelenleg az elképzélesimhez az országgal kapcsolatban ők állnak a legközelebb, de kétségtelen nekik is vannak igen súlyos hiányosságaik, de a moslék baloldalhoz képest ők a legnemzetibb párt, talán meg a mihazánk mozgalom lenne jobb, de sztm ők is csak a levegőbe beszélnek, ha hatalmon lennének semmit se mernének megtenni radikális terveikből.A letelepedési kötvények, csak határozott időre szóltak, utána az állam visszavásárolhatja ezeket, továbbá ujjlenyomatos, ellenőrzött hátterű, dolgozni akaró bevándorlók kaphatták csak meg! Ne összekeverendő az ellenőrizetlenül beáramló,mindenféle okmányaikat eldobáló,így leellenőrizhetetlen és követhetetlen illegális migránsokkal.A letelepedesi körvény a csődben és IMF adósságban úszó ország megmentésére lett kitalálva, épp úgy mint most az állampapír, hogy ne idegen bankok kamatos kamatra finanszírozzák az országot, hanem belsőleg az állampolgárok által legyen ez megoldott..... Orbán mar 2015ben megmondta, az orszag mindenki előtt nyitva áll, aki hivatalos személyi okmányokkal és ellenőrzötten érkezik szerény hazánkba, de az unió nem ilyenrkre gondolt, hanem akikkel demorizalni lehet az őslakosságot.
26/29 anonim válasza:
25-ös továbbra is a propagandát mondod fel, ráadásul még el is hiszed. A letelepedési kötvényen nem hogy nem nyert, de hatalmasat bukott az állam és vele együtt a magyar adófizetők is, sőt több külföldi vásárlót is átvertek vele. Egyedül a külföldi offshore számlákkal operáló NER cégek kaszáltak vele hatalmasat Tónival az élükön. A nyereségük egy részét ráadásul az adófizetők pénzéből kifizetett állami kamatok tettek ki.
27/29 anonim válasza:
Itt pedig egy részletesebb cikk a Tóni féle letelepedési kötvény működéséről, hasznosságáról, meg arról, hogy más kevésbbé korrupt országokban valahogy nem offshore cégek kaszálnak ezen.: [link]
28/29 anonim válasza:
Nekem zsindex cikket ne küldj, ők hazudnak reggel délbdn, meg este..más forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!