Szerinted a Woke-ság egy magyar szinten reális probléma ?
Elvileg a fideszék szempontjábol itt erröl van szó.
https://www.youtube.com/watch?v=BtsvzoCtJww
Persze lehet mondani hogy én egy buta kommunista vagyok.
De engem valahogy jobban zavar az élelmiszer infláció meg a megemelkedett rezsi.
Tudjátok az ilyen 1.000 ft a kenyér meg az ilyenek.
ezeket a külföldről, főleg az USA-ból ideráncigált idegen szavakkal emlegetett ideologiáknak csúfolt butaságokat csak arra használják itthon hogy legyen mivel megtéveszteni, becsapni, úszítani az embereket.
Miközben ezek jelentésével kb a fidesz szavazók legalább 90%-a nincs is tisztában.
A fidesz szereti az 1-2 szavas, lehetőleg idegen nyelvű kifejezésekkel "ijesztgetni" a birka szavazóit.
Ezek mint pl a "woke" igazából tőlünk idegen és nálunk értelmetlen butaságok, sem mint ideologiák.
12
Érdekes...
nekem vannak meleg ész transz ismerőseim is, mindannyian tanult értelmes emberek, már többet tettek az országért mint bármelyik fityma szavazó életében fog (A két meleg ismerősöm agrár, a transz ismerősöm pedig informatika területet helyezkedett el, hihetetlen lelkesedéssel irányul a szakmája iránt) és egyikőjük sem viselkedik úgy mint egy degenerált a cikkben leírtakkal ellentétben.
Nagyon szépen megkérlek hogyha érdekelnek VALÓS TÉNYEK errről a közösségről akkor ne uszító ujságvikkekből tájékozódj, olyan ez mintha a mein kampf alapján akarnál tájékozódni a zsidóságról XDD.
ők megbízhatóak, kihelyezetten ezzel foglalkoznak:
12 [link]
Harcoljatok csak tovább a spagetti szörny ellen, bár a legnagyobb ellenségetek a józan ész, úgy tűnik. Szégyen, hogy ilyen emberek élnek Európában 2023ban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Mindenki döntse el, hogy az itteni woke válaszoló mennyire szimpatikus neki.
Egyébként természetesen nagyobb probléma az infláció, mint a transzok. Véleményem szerint 2020-ban is nagyobb probléma volt a kovid, mint hogy nincs blm szobor Budapesten, de akkor valamiért csendben maradtak a liberálisok ezzel kapcsolatban. Kettős mérce.
Mi az a wokeság? Csak mert szociálliberális jogászként sem értem, pedig elég okos vagyok.
(Vagyis, de tudom a jobberek gyülöletkeltésből találtak ki ezt a nem létező fogalmat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!