Családi pótlékot miért nem emelte a (“családbarát”) fidesz kormány az elmúlt 12 évben?
Tapasztalat, hogy Nyugaton mindenki elfogadja azt (mert nem irigy és buta) hogy egy 3. világból érkező bevándorló felveszi a segélyt és mellette feketén félállásban dolgozik, így pedig több pénzt visz haza mint egy rendesen dolgozó őslakos?
,,Természetesen a munkáltatót nem érdekli, hogy ki végzi el a munkát, csak kész legyen."
Persze, Magyarországon mindegyik munkáltató szeret feleslegesen +1 bért kifizetni...
Próbálod menteni a menthetetlent.
Nyugaton nincs fekete munka, ezt a magyarok nem tudják elképzelni sem.
Ahogy akkora korrupció sincs.
Itt élek, ezért írtam le ezt a példát mert láttam hogy sokan ezt csinálják.
Egyre inkább biztos vagyok benne hogy csak ironizálsz :)
A tudatlanok általános iskolai alsó tagozatos matek szinten ragadtak.
Mennyi a fizetés, de, hogy mire elég vagy más adórendszerrel milyen lehetne, nem értik, pedig diplomás emberek, egysejtű szinten.
Családbarát-hülyítő propagandát b-szopták rendesen.
Ilyen buta EU ország nincs még egy, ahol ennyire elégedettek ezzel az alacsony életszinvonallal.
Az hogy mire simán kiszámolható. Van is erre egy merőszám, a reálbér, vagy magad is utána járhatsz, hogy mennyi volt az inlfáció, és mennyi volt a bérek növekedése az elmúlt 12-13 évben.
Ezek alapján többre elég a fizetésed.
Én az egész családi pótlékot beszüntetném, helyette a gyerekeknek adnék pénzt. Tehát a nem dolgozó szülőknél automatikusan kirendelnék egy családsegítőst, akik megállapítanak egy összeget, és kontrollálják hogy az ilyen szülő tényleg a gyerekre fordítsa a pénzt. Máskülönben szankciók.
Dolgozó szülőknél, ha esetleg elvesztette az állását akkor onnantól számítva fél évig kapná, node nem 12000Ft-ot hanem legalább 80ezret.
Ja, és ezeket az adókedvezményeket elvenném, helyette pénzt adnék a dolgozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!