Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családi pótlékot miért nem...

Családi pótlékot miért nem emelte a (“családbarát”) fidesz kormány az elmúlt 12 évben?

Figyelt kérdés
12.000 Ft egy gyermek esetén, szánalmas összegnek gondolom..

2023. máj. 12. 21:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%

Tapasztalat, hogy Nyugaton mindenki elfogadja azt (mert nem irigy és buta) hogy egy 3. világból érkező bevándorló felveszi a segélyt és mellette feketén félállásban dolgozik, így pedig több pénzt visz haza mint egy rendesen dolgozó őslakos?

,,Természetesen a munkáltatót nem érdekli, hogy ki végzi el a munkát, csak kész legyen."

Persze, Magyarországon mindegyik munkáltató szeret feleslegesen +1 bért kifizetni...

Próbálod menteni a menthetetlent.

2023. máj. 14. 10:31
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

Nyugaton nincs fekete munka, ezt a magyarok nem tudják elképzelni sem.

Ahogy akkora korrupció sincs.

2023. máj. 14. 10:44
 33/40 anonim ***** válasza:

Itt élek, ezért írtam le ezt a példát mert láttam hogy sokan ezt csinálják.

Egyre inkább biztos vagyok benne hogy csak ironizálsz :)

2023. máj. 14. 10:49
 34/40 anonim ***** válasza:
Volt mszp, fidesz, te meg gyereket csinálsz. Old meg.
2023. máj. 14. 11:35
 35/40 anonim ***** válasza:
65%
32) Nem jutottak el hozzád a hírek, hogy milyen korrupciós ügyek vannak Brüsszelben?
2023. máj. 15. 10:36
 36/40 anonim ***** válasza:
34%
Úristen, tényleg birkaországba éltek. Az az adókedvezmény amit kaptok átverés mert valahol vissza kell fizetni mert ez nem más mint hiány. Vagy a szüleitek, vagy ti pár év múlva. És különben az árakon, forgalmi adó formájában is. Közben rohad az egészségügy mert nincs rá, az oktatás és szinte minden ami értünk kell hogy legyen. A családi pótlék nálunk mint olyan nem rossz dolog de azelőtt se ezen nőttek fel a gyerkőcök, ma sem mégha emelték volna akkor se. Szóval a kormány megtévesztő politikát folytat ahelyett hogy valós kedvezményeket adjanak a rászoruló fiataloknak, leendő pároknak és gyerekeiknek.
2023. máj. 16. 05:34
 37/40 anonim ***** válasza:
29%

A tudatlanok általános iskolai alsó tagozatos matek szinten ragadtak.

Mennyi a fizetés, de, hogy mire elég vagy más adórendszerrel milyen lehetne, nem értik, pedig diplomás emberek, egysejtű szinten.

Családbarát-hülyítő propagandát b-szopták rendesen.

Ilyen buta EU ország nincs még egy, ahol ennyire elégedettek ezzel az alacsony életszinvonallal.

2023. máj. 16. 07:38
 38/40 anonim ***** válasza:
48%

Az hogy mire simán kiszámolható. Van is erre egy merőszám, a reálbér, vagy magad is utána járhatsz, hogy mennyi volt az inlfáció, és mennyi volt a bérek növekedése az elmúlt 12-13 évben.

Ezek alapján többre elég a fizetésed.

2023. máj. 16. 08:01
 39/40 anonim ***** válasza:

Én az egész családi pótlékot beszüntetném, helyette a gyerekeknek adnék pénzt. Tehát a nem dolgozó szülőknél automatikusan kirendelnék egy családsegítőst, akik megállapítanak egy összeget, és kontrollálják hogy az ilyen szülő tényleg a gyerekre fordítsa a pénzt. Máskülönben szankciók.

Dolgozó szülőknél, ha esetleg elvesztette az állását akkor onnantól számítva fél évig kapná, node nem 12000Ft-ot hanem legalább 80ezret.

Ja, és ezeket az adókedvezményeket elvenném, helyette pénzt adnék a dolgozóknak.

2023. máj. 17. 10:15
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bárkitől pénzt elvenni. Hogy aztán egy f.szkalap politikus vagy egy senkiházi ügyintéző eldöntse hogy mit kaphatok vissza abból amit elvettek ? Inkább engem hagyjanak békében élni ők meg húzzanak el dolgozni. Tudom a munkában el lehet fáradni ezért mennek politikusnak.
2023. máj. 17. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!