Családi pótlékot miért nem emelte a (“családbarát”) fidesz kormány az elmúlt 12 évben?
Azért nem emelték mert a cél a kivezetése. Lassan elinflálják, egy családbarátnak beharangozott kormány visszavonni nem fog egy családtámogatást, azért választották ezt az utat.
Másrészt ez talán nem is baj hiszen ezt boldog boldogtalan megkapja, a családi adókedvezmény pedig legalább munkához kötött.
Amikor én gyurcsány alatt gyereket neveltem jobban örültem volna a jelenlegi gyerekek után járó adókedvezménynek egykulcsos szja-val mint a háromkulcsos szja-nak a pár forint családi pótlékkal.
Miért rögeszméje a baloldalnak hogy elvegye a pénzt a dolgozó emberektől és aztán gátlástalan módon elosztogassa a semmirekellők között.
Volt az a vicc amikor gazsi bemegy a hivatalba és megkérdezi az ügyintézőt hogy mikor küldik a segilyt.
Hamarosan, tőlem már levonták a fedezetet.
Ez pont egy olyan dolog, amit jól csinált a fidesz.
Aki ezt nem látja, az vagy maga is segélyen élő gyerekgyáros, vagy gyerek nélküli baller propagandista.
Mert a buta emberek rasszizmusát kihasználták.
Az átlag ember is jobban járt a családi pótlékkal.
Az adókedvezmény,CSOK,babaváró a gazdagoknak volt jó, nem, aki 250 ezret keres, csak a magyarok jelentős része gazdasági analfabéta, most lehet majd a 80 milliós házra hitelt felvenni 250 ezerből.
Nem lesz itt tulajdona csak a felső 20%-nak, és majd bérelhetnek életük végéig a tudatlanok az adókedvezményükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!