Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért örülnek a...

A fideszesek miért örülnek a rekordmagas inflációnak, közoktatás, közegészségügy válságos állapotának, nagyon alacsony fizetéseknek, nulla közbiztonságnak, nulla környezetvédelemnek?

Figyelt kérdés
A fideszesek csak a pusztulásból értenek?
2023. máj. 12. 17:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

@11

"A háború következtében brüsszel becsicskult a USÁ-nak"

Nekem inkabb tunik ugy, hogy te vagy becsicskulva a fidesz propagandanak

2023. máj. 12. 18:22
 12/26 anonim ***** válasza:
57%

A 11-esen még mosolyognék is, ha nem ilyenek döntenék el, hogy mi legyen az országgal.

Biztos van olyan kormánypárti is, aki látja, hogy mekkora hülyeséget mondott a 11-es, kíváncsi lennék, hogy ő mit gondolhat ilyenkor az ehhez hasonló fideszes társaikról.

2023. máj. 12. 18:25
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

A pedagógusoknak annyi lesz meg az orvosoknak. Jönnek a gépek. Úgy 5-6 év mulva már chatbotok fognak tanítani. A világ egyik legokosabb embere Bill Gates mondta!!

A másik pedig a tanárok már januárban kaptak 30% emelést, csak mondom....

2023. máj. 12. 18:56
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
Mert ez a magyar színvonal.
2023. máj. 12. 19:02
 15/26 mindentudó99 ***** válasza:
18%
#12 Még szerencse hogy az ellenzéki tàbor annyira bölcs hogy az egész ellenzèk élére olyan embert állított mint MZP. Akinek az volt a kampàny stratègiája hogy az ország lakosságànak háromnegyedét gyalázta hónapokig. Még Klárikával is többre mentetek volna. Na szóval amíg csak ilyen alternatívát tudtok szembeállítani fidesszel addig nem nyertek választást. Én sem vagyok elègedett a fidesszel de sajnos jobboldalon nincs más. Erre a baloldalra meg soha nem szavaznék.
2023. máj. 12. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

"olyan embert állított mint MZP. Akinek az volt a kampàny stratègiája hogy az ország lakosságànak háromnegyedét gyalázta hónapokig."

A gyalazat az, amit a fidesz muvel 13 eve ezzel az orszaggal

2023. máj. 12. 19:16
 17/26 anonim ***** válasza:
65%

#16: A fideszen kívül senkit nem sértegetett, értelmezni kellett volna a szavait. De ott van egyébként Lázár, aki szerint aki szegény ember, az annyit is ér. Ezen valahogy nem sértődtetek meg. Mindegy is.

Egyébként szerintem MZP volt valódi jobboldali, nem a jelenlegi kormány a hatósági áraival, meg a kamatstopjaival.

2023. máj. 12. 19:17
 18/26 mindentudó99 ***** válasza:
#18 Ha ez megnyugtat Làzart se kedvelem.
2023. máj. 12. 19:47
 19/26 anonim ***** válasza:

#18: Ez korrekt, legalább nem vagy elfogult, én is igyekszem nem az lenni.

Egyébként nem feltétlenül rólad beszéltem, hanem a többség hozzáállásáról.

2023. máj. 12. 21:26
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor kell még elmondani hogy az emberek nem azért szavaznak a fideszre mert jó hanem mert az ellenzék sokkal silányabb.
2023. máj. 12. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!