A fideszesek miért örülnek a rekordmagas inflációnak, közoktatás, közegészségügy válságos állapotának, nagyon alacsony fizetéseknek, nulla közbiztonságnak, nulla környezetvédelemnek?
@11
"A háború következtében brüsszel becsicskult a USÁ-nak"
Nekem inkabb tunik ugy, hogy te vagy becsicskulva a fidesz propagandanak
A 11-esen még mosolyognék is, ha nem ilyenek döntenék el, hogy mi legyen az országgal.
Biztos van olyan kormánypárti is, aki látja, hogy mekkora hülyeséget mondott a 11-es, kíváncsi lennék, hogy ő mit gondolhat ilyenkor az ehhez hasonló fideszes társaikról.
A pedagógusoknak annyi lesz meg az orvosoknak. Jönnek a gépek. Úgy 5-6 év mulva már chatbotok fognak tanítani. A világ egyik legokosabb embere Bill Gates mondta!!
A másik pedig a tanárok már januárban kaptak 30% emelést, csak mondom....
"olyan embert állított mint MZP. Akinek az volt a kampàny stratègiája hogy az ország lakosságànak háromnegyedét gyalázta hónapokig."
A gyalazat az, amit a fidesz muvel 13 eve ezzel az orszaggal
#16: A fideszen kívül senkit nem sértegetett, értelmezni kellett volna a szavait. De ott van egyébként Lázár, aki szerint aki szegény ember, az annyit is ér. Ezen valahogy nem sértődtetek meg. Mindegy is.
Egyébként szerintem MZP volt valódi jobboldali, nem a jelenlegi kormány a hatósági áraival, meg a kamatstopjaival.
#18: Ez korrekt, legalább nem vagy elfogult, én is igyekszem nem az lenni.
Egyébként nem feltétlenül rólad beszéltem, hanem a többség hozzáállásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!