A kormányoldalon, már az is rendben van, hogy az új vezérkari főnök Hitlert igazolja és mentegeti?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 07:03
11/18 anonim válasza:
A fidesz szavazóknak minden rendben van, úgyse ismerik a történelmet.
12/18 anonim válasza:
Dobj egy linket kérlek, szeretném elolvasni az erről szóló cikket. Nem tudom, miről van szó, de eléggé kikerekedett a szemem a kérdésedtől.
13/18 anonim válasza:
Ezt a vezér-mókust máris el lehet zavarni a búsba!
Ez pár nap alatt több kárt csinált mint egy vesztes háború!
14/18 anonim válasza:
Amúgy Putyin nem "nácitlanítani" ment Ukrajnába? Mert ha Vityó Hitlert élteti és közben Putyin seggét nyalja akkor durva identitásválságban lehet az öreg.
15/18 anonim válasza:
Ezzel a Mi Hazánkos szavazókat akarja elhappolni ahogy Budaházy kegyelmi ügyével is valamiért Toroczkaiékat érzi a fidesz a legerősebb ellenzékinek
16/18 anonim válasza:
Aki lepontozott, az egyúttal vehette volna a fáradtságot, hogy ad egy rohadt linket is. Mert mindenhol csak utalásokat olvasni, de hogy mi volt a konkrét mondat, még mindig nem tudom.
17/18 anonim válasza:
"valamiért Toroczkaiékat érzi a fidesz a legerősebb ellenzékinek"
Mondjuk ezt jól érzi, bár ijesztő a gondolat.
18/18 anonim válasza:
Szerintem törölték a pontos szöveget, mert ritka nagy baromságokat mondott ez a szittya vezér, nagyon égő mégy fidernyák mércével is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!