Az életed vagy a hazád fontosabb számodra?
Az életem. Ezért a nyomorult országért két szalmaszálot nem tennék keresztbe.
Ha viszont Európa békéjéről lenne szó, akkor már elgondolkodnék a dolgon.
A haza "én" vagyok és a többi itt élő ember, nem a terület.
Gondolj csak bele, kit védenél meg, ha választanod kellene: egy osztrákot Magyarországon van egy magyart Ausztriában?
A haza az a nép nem a kormány.
Ha nem egy végtelenségig türőképes nép lennénk és lenne valódi összefogás akkor már rég nem lenne ez a kormány (nem mondom, hogy birka, de a magyar nagyon sok mindent képes benyelni amit más népek rég nem).
A "haza" gyakorlatilag mára egyenlővé lett egy rabló maffiózó-családdal, akik törvényesítették maguk számára a lopást, és akiket ez a tetves hülye állat nép folyamatosan újra és újra megszavaz.
Ilyen körülmények között tényleg valakinek a fejében kérdésként felmerül az, hogy a saját élete a fontosabb, vagy azoké, akik évtizedek óta kirabolják?
Hát számomra teljesen egyértelmű, a nagy büdös lóf-szt fogok megdögleni azokért, akik folyamatosan b-szogatnak.
Az életem ennél sokkal fontosabb.
Ha választanom kéne, hogy én maradok-e életben, és az összes többi magyar megdöglik, vagy fordítva, egy tizedmásodpercet se gondolkodnék - én maradok életben.
A családom a hazám. Mindenki más csak idegen.
Amúgy meg uniós tagország lakójaként idegesítő és bicskanyitogató amit a kormány művel ezzel a nagy kamu szuverenítással=ne szóljon bele senki hogy kiraboljuk a magyarokat.
Pont azért vagyunk eu tagok hogy mehessünk ahova akarunk, szabadok legyünk szabadon gondolkodhassunk és ne egy gonosz tolvaj diktatórikus törekvéseit meg hazafiasság mögé bujtatott számonkérés elkerülésének bólogassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!