Ott leszel, vagy támogatod a május 19-ei korrupt kormány elleni tüntetést Budapesten?
Figyelt kérdés
Tanárokért, diákokért, magunkért és az országunkért mikor, ha nem most?2023. máj. 11. 13:52
11/42 anonim válasza:
Nem vagyok anarchista, de popcorn és kóla bekészítve😅
12/42 anonim válasza:
Én ott leszek, DE a kormány MELLETT fogok kiállni!!!
13/42 anonim válasza:
Péntek délután? Dehogy leszek! Vége a hétnek, nyitom a sört!
14/42 anonim válasza:
" Nincs rá garancia. A lényeg az, hogy akkor őt is leváltod."
Az nekem most már kevés. Börtönben rohadjon meg az összes haverjával együtt aki a fidesz után bizalmat kap de mégis lop. Ha így is vállalja akkor szavazok rá.
15/42 anonim válasza:
Ha Brüsszeli vezetőkre gondolsz, akkor jövök.
16/42 anonim válasza:
"Börtönben rohadjon meg az összes haverjával együtt aki a fidesz után bizalmat kap de mégis lop."
Miért utána? A Fideszes tolvaj banda is menjen csak börtönbe. Megérdemlik és így látni fogja a többi is, hogy mi van akkor ha lopnak és tönkre vágják az országot.
17/42 anonim válasza:
Az hogy a fideszeseket börtönbe kellen küldeni nyilvánvaló.
A megjegyzés arra vonatkozott hogy ha nem válik be az új képviselő akkor őt is leválthatom egy következő tolvajra. Tényleg komoly büntetés.
18/42 anonim válasza:
Vicces, hogy lepontoztak a válaszért, hogy nem leszek ott. De egy olyan komment nem érkezett, aki ott lesz. Akkor miért kell lepontozni?
19/42 anonim válasza:
Nem, mert a május 19-ei korrupt kormány ellen nem látom értelmét tüntetni. Ha csak egy napig lesz korrupt kormány, azt kibírjuk.
20/42 anonim válasza:
Rátok férne egy ellentüntetés.kivonulunk százezren és úgy átmegyünk a 200 fős csődületen hogy észre sem vesszük.mert addig nem fogjátok felfogni hogy 2/3 van..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!