2010 óta számodra melyek voltak pozitív Fidesz döntések, jogszabályok?
Figyelt kérdés
Nekem elég nehéz ilyet összeszedni, legtöbbször a jó változások nem vonatkoztak rám, akár rontottak is az én helyzetemen.2023. máj. 10. 18:03
2/13 anonim válasza:
A közmunka kifejezetten jó volt a mihaszna semmirekellők elkezdtek valamit csinálni. A 35 éves nyugdíjas katona,meg rendőr eltörlése is jó volt. Aztán jött a mélyrepülés. CSOK az katasztrófát hozott, stb.
3/13 anonim válasza:
Pl a tankötelezettség levitele 16 éves korra szerintem jó ötlet volt. Én pont akkor jártam középiskoéába amikor Gyurscányék felvitték 18-ra és sokan 18 évesen látogatták méga 10. osztályt, ahol csak az oktatást zavarták. Egyszerűbb ha az ilyenek inkább dolgoznak 17 évesen.
5/13 anonim válasza:
-Az energiaitalok kiherélése, lebutítása. Már nyugodtan igatnak a gyerekek is
-ingyenes köziskolai étkeztetés
-ingyenes iskolai tankönyv
-ingyenes iskolai napközi, napi egy tornaóra bevezetése az egészséges életmódért
-közsportba, TAO, invesztálás, stadionépítés hogy a sport legyen a gyerekek célja nem a drogozás, füvezés
-ingyenes iskolai hittan bevezetése. Erkölcsöt tanulnak a gyerekek, etikus viselkedésre nevelik őket
-a vademberek, migráció megállítása
-Az LMBTQP mozgalmak megállítása, iskolai visszaszorítása. Törvényekkel a jó útra terelése. Nem mint nyugaton hagyni a betegségtudatban az embereket szenvedni
-Brósszellel és Moszkvával való helyes egyensúlyi állapot létrehozása
6/13 anonim válasza:
Egykulcsos adó, SZJA-csökkentés, áfacsökkentések, rezsicsökkentés.
7/13 anonim válasza:
1 5 2 érme kivezetése
Rossz döntés' volt a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!