A Fidesz politikáját most figyelmen kívül hagyva, mit jelent számodra magyarnak lenni?
Figyelt kérdés
Mi az, amit szeretsz Magyarországon, az emberekben, stb?2023. febr. 27. 09:27
1/8 anonim válasza:
Magyarnak lenni ma Európában a legmenőbb dolog.
2/8 anonim válasza:
Sajnos a mai magyarságban semmi kedvelni való nincsen. Kicsinyes, önző érdekek mentén gondolkodnak. Kohézió nuku. Ha lenne, az olyan piócákat, akik vezetik az országot már rég elzavarták volna.
3/8 anonim válasza:
Életérzés, nemzeti öntudat, hűség a hazámhoz... itthon vagyok otthon!!
4/8 anonim válasza:
Nyilván minden embert köt érzelem a szülőföldjéhez. Ezen kívül pont ugyanazt gondolom, mint a #2.
Sajnos éppen elégszer tapasztaltam már, hogy honfitársaim zsigerből másokat hibáztatnak a saját hibájuk miatt, de ha valaki sikert ér el, rögtön elő tudnak lépni, hogy már pedig az ő segítségük nélkül ez nem valósulhatott volna meg, közben meg nem is csináltak semmit...
A magyarok az önfényezés és a bűnbakkeresés mesterei. Ja, meg a szarkavarásé is.
6/8 anonim válasza:
Én csak a nyelvet és a kultúrát szeretem, de nem az ilyen ezos jobbos hülyeségek miatt, hogy "ez a legszebb nyelv a világon" (ez nem mérhető igazán), hanem azért mert kevesen ismerik, beszélik. Ebből tehát következik az, hogy születésemtől fogva hozzáférésem van nagyon sok vershez, dalhoz, színdarabhoz, filmhez, ami nem jönne velem szembe ha nem magyar lennék. Ilyen szempontból örülök, hogy nem az angol az anyanyelvem, hiszen azt úvyis megtanultam később, ellenkező esetben ez nem törzént volna meg.
7/8 anonim válasza:
Magyarnak lenni annyit tesz, mint magyar közösségben szocializálódni.
8/8 anonim válasza:
semmit. mindossze annyi hogy ott szulettem es ott eltem 32 eves koromig. 1987 ben disszidaltam megkaptam egy masik orszagban (amire nagyon buszke vagyok az allampolgarsagot) politikai menekultkent johettem ide. eleg nagy cecoval de sikerult lemondanom a magyar allampolgarsagomrol is. ennyit szamit nekem magyarnak lenni. nem jarok meg latogatoba sem vissza, egyszer voltam 23 evvel ezelott. eloszor es utoljara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!