A polgármester, ezért miért tiltott le?
Debrecen fideszes polgármestere fent van Facebookon, nagyon sok tagja van, aki kedvelője. Én nem vagyok a kedvelője, csak nézegettem miket tesz fel. Sok építkezéssel kapcsolatos bejegyzést tesz fel, fotókkal, meg hogy mennyire fejlődik Debrecen.
Amúgy tudom, látom azt a fejlődést XD., hiszen Debrecenben élek.
Lényeg, hogy olyan kommentek vannak a bejegyzései alatt, hogy "Egyetértünk, a fejlődés nem állhat meg, meg Így van polgármester úr", mint, akik egyetértenek vele, gondolom fidesz pártiak.
Én is írtam egy kommentet, hogy Szép és jó, hogy ezek-azok épülnek, viszont nem kellene az árából milliókat, milliárdokat ellopni. Amit ellopkodnak, abból a pénzből pl. hajléktalanszállókat is lehetne építeni, meg értelmesebb helyre tenni azt a pénzt. Amíg a város és az ország vezetése milliókat, milliárdokat lop, addig megette a fene, hogy ezek-azok épülnek, meg így fejlődik az ország.
Majd néhány óra múlva ránéztem a Facebookra, volt időm, nézegettem Facebook-on sok mindent és azzal szembesültem, hogy a polgármester úr letiltott. Rákerestem, nincs sehol, eltűnt a fiókja.
Most, ezért miért tiltott le a polgármester úr?
Ha valaki gerinces, létrehoz egy nyilvános Facebook fiókot, akkor mind a negatív, mind a pozitív kommenteket elfogadja, és látja, hogy nem egyformák az emberek, és kinthagyja a kommenteket, hadd lássa mindenki. Másrészt fáj a polgármester úrnak az igazság? A tényeket miért nem fogadja el?
Minden kommentet mind a negatív, mind a pozitív kommenteket kint kéne hagyni és figyelembe venni, hogy ilyen még olyan kommentek vannak, és ha valami nem jó, valamit elszurtak, akkor azt jóvá tenni.
Engem évekkel ezelőtt a szerelmes nyáladzó róka emoji miatt tiltott le a momentumos Don Anna.
A legjobban azt tetszett, amikor erre az emojira röhögő fejek jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!