Aki nincs megelégedve Karácsony Gergellyel, kit szeretne helyette főpolgármesternek?
Karácsony Gergelynél jelenleg nincs népszerűbb politikus Budapest sem a Fidesz oldaláról, sem az ellenzék oldaláról...
A Fideszben jelenleg nincs olyan fideszes budapesti politikus, aki letudná győzni Karácsonyt, a fidesz egyetlen egyben bízhat, ha a DK Karácsony ellen indít valakit, akkor van esély a Fidesznek győznie. A Fidesznek a következő 1 évben már csak azon kell dolgoznia, hogy valahogy meggyőzze a DK-t, hogy indítson saját főpolgármester jelöltet és win.
Én múltkor Puzsérra szavaztam. És még mindig tartom, hogy Puzsér sokkal jobb lenne.
2024-re: én Mi Hazánkos vagyok, bízom az ő szakmai döntésükben a főpolgármester jelöltjüket illetően: ha Puzsér nem indul, akkor egyértelműen a Mi Hazánkos jelöltre szavazom. Ha Puzsér megint indul (eddigi nyilatkozatai alapján ez nem valószínű), akkor alapos mérlegelést végzek Puzsér és a Mi Hazánkos jelölt között, és úgy szavazok.
8-as
Akinek soha a büdös életben nem lenne szándékában indulni Budapest főpolgármesterének, másik fideszes? mondjuk Németh Szilárd ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!