Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nincs megelégedve Karácson...

Sulek Péter kérdése:

Aki nincs megelégedve Karácsony Gergellyel, kit szeretne helyette főpolgármesternek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat, szép estét

#Jó polgarmester
2023. máj. 7. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

9-es

Tartlós valóban megtudhatná szorongatni Karácsonyt, de hogy nem fog visszatérni a politikába 76 évesen, ebben 100% biztos vagyok már most 2023 májusában, hogy kizárt.

2023. máj. 7. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:
4%
#6: Az ugye nem baj, hogy Karácsony 3,5 év alatt csődbe vitte Budapestet, amely ma már csak hitelből képes működni?
2023. máj. 7. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

12-es

Hát úgy könnyű csődbe küldeni egy várost, ha semmilyen állami támogatást nem ad neki a kormány, ezek mellett elveszi az iparűzési adójának nagy részét, plusz különadók küld a városra, és erre jön egy energiaválság, meg egy évtizedek óta veszteséges BKK/BKV.

2023. máj. 7. 23:07
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
#13 ellenzéki picsogás
2023. máj. 7. 23:22
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

14-es

Nem vagyok ellenzéki, de olyan megvezethető birka sem, mint te.

Leírhattad volna tételesen, hogy mik azok amiket rosszul tudok, de helyette csak ide bégettél egy mondatot.

2023. máj. 7. 23:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Beírnak megint a trollok :D

Vajon közülük hány budapesti? Nagyon bírom mikor egy vidéki (aki lehet életében egyszer járt csak pesten) pocskondiázza Budapestet, hogy így szar úgy szar a jelenlegi városvezetés. Na meg a dugók,de ha vidéken van, miért is zavarja?

De persze az ilyenek mindent elhisznek mert a propaganda köztévé azt mondja :D

Szerintem Karácsony simán megnyeri. De majd mi budapestiek eldöntjük kinek adjuk meg az esélyt...

2023. máj. 7. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről mèg Budapesten döntenek, bàr a Fidesz szerintem lassa bevezeti, hogy a fővàros polgàrmesterèt BAz megyei zsàkfaluk vàlasszak meg
2023. máj. 8. 01:10
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Pokorni Zoltánt vagy Vitézy Dávidot. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nem vagyok fideszes, sőt.
2023. máj. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!