Aki nincs megelégedve Karácsony Gergellyel, kit szeretne helyette főpolgármesternek?
9-es
Tartlós valóban megtudhatná szorongatni Karácsonyt, de hogy nem fog visszatérni a politikába 76 évesen, ebben 100% biztos vagyok már most 2023 májusában, hogy kizárt.
12-es
Hát úgy könnyű csődbe küldeni egy várost, ha semmilyen állami támogatást nem ad neki a kormány, ezek mellett elveszi az iparűzési adójának nagy részét, plusz különadók küld a városra, és erre jön egy energiaválság, meg egy évtizedek óta veszteséges BKK/BKV.
14-es
Nem vagyok ellenzéki, de olyan megvezethető birka sem, mint te.
Leírhattad volna tételesen, hogy mik azok amiket rosszul tudok, de helyette csak ide bégettél egy mondatot.
Beírnak megint a trollok :D
Vajon közülük hány budapesti? Nagyon bírom mikor egy vidéki (aki lehet életében egyszer járt csak pesten) pocskondiázza Budapestet, hogy így szar úgy szar a jelenlegi városvezetés. Na meg a dugók,de ha vidéken van, miért is zavarja?
De persze az ilyenek mindent elhisznek mert a propaganda köztévé azt mondja :D
Szerintem Karácsony simán megnyeri. De majd mi budapestiek eldöntjük kinek adjuk meg az esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!