Ez mennyire lehet releváns? Tényleg ennyi szegény ember van Magyarországon?
Olvastam a cikket: [link]
Ezek szerint a magyarok nagy része 200 ezret sem keres, és alig 5 százalék, aki 500 ezret. Kérdem én, akkor mi hova tartozunk a 1,8 millióval? Budán élünk 4 fős családban, még csak nem is a gazdag részén, nem mondanám magunkat hu de gazdagnak, sztem egy átlag nyugati színvonalon tudunk élni - vannak megtakarításaink, el tudunk menni nyaralni a családdal és telelni is, ami kell, azt meg tudjuk vásárolni, de nem élünk luxusban, nem rohangálok dizájner cuccokban, arra már nekünk se futná. Ugyanakkor egy rakás sokkal magasabb színvonalon elő embert ismerek,és nem értem, akkor hol vannak a cikkben szereplő 200 ezerből tengodo milliók, illetve nem értem, mit tud valaki csinálni 200 ezerből? :O
Ezért tud a fidesz 13 éve krumplival választást nyerni. És ezért fog 26-ban is, hacsak nem ébred fel az ős erő.
A lombkorona ügy mutat rá "smiley" hogyan tartják terrorban a polgik a falukban,zsákfalukban hogy közmunkát,segélyt kapjanak. Ha nem a fideszt x be dádá lesz.
Kérdező!
Persze, hogy meg lehet keresni a gyárban nettó 400 ezret. Valamilyen vezető pozícióban. De a többség nem vezető, szalagmunka mellett, pedig még 3 műszakban, 6 napozással is nagyon távol leszel a nettó 400-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!