Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fenyegette meg Magyarors...

Miért fenyegette meg Magyarországot az ukrán katonai tisztségviselő ? Illetve hogy akarja ukrajna kizárni Magyarországot a natoból amikor nem is tagja?

Figyelt kérdés

[link]

A donecki polgári–katonai közigazgatás korábbi elnöke fenyegető hangon közölte, hogy a 128-as számú hegyivadász dandár egymaga képes szétverni az egész magyar honvédséget

[link]

Ukrán képviselő: Magyarországot ki kell zárni a NATO-ból

2023. máj. 10. 13:54
1 2
 1/13 MDaniel98 ***** válasza:
35%
Az ukránoknak szokás szerint nagy a szájuk, mint a legtöbbszőr most is a semmire.
2023. máj. 10. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Pontozzatok le nyugodtan, sőt könyveljetek el hazaárulónak is, de szerintem teljesen igaza van.
2023. máj. 10. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Csak a szokásos magyargyűlölet és pofátlanság ukrán "barátainktól".
2023. máj. 10. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Te MA tényleg belinkeltél egy 2021-es cikket?

És arról kérdezel?

2023. máj. 10. 14:23
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

"A donecki polgári–katonai közigazgatás korábbi elnöke fenyegető hangon közölte, hogy a 128-as számú hegyivadász dandár egymaga képes szétverni az egész magyar honvédséget"

Az miért fenyegetés, ha elmodja a valóságot?

Ha az oroszok mondanák ugyanezt, azt is fenyegetésnek vennéd?

Ráadásul nem is "ukrán katonai tisztségviselő" mondta, hanem polgári–katonai közigazgatás _korábbi_ elnöke.

2023. máj. 10. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Igaza van.

A fidesz elarulja az európai értékeket a demokráciát, szent istván parancsát...és az eu t meg a nato t is, hogy tudja nyalni az ősellenség oroszok se ggét.

2023. máj. 10. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

2-es, az a helyzet - és én ezt fájdalommal mondom -, hogy valóban igaza van. Külföldről szemlélve a helyzetet, ha objektíven nézem, a NATO-nak valóban inkább akadály Magyarország, mint haszon. A svéd, a finn és akár az ukrán hadsereg ereje, fejlettsége, geostratégiai helyzete, nem utolsósorban harctéri tapasztaltsága sokkal nagyobb előny, mint amekorra hátrány volna a magyar honvédség elvesztése.

Magyarország tagsága a folyamatos vétózásai miatt ráadásul kifejezetten hátráltató tényezővé kezd válni, így végül mérlegre kell tenni: vele vagy nélküle erősebb-e, egységesebb-e, hatékonyabb-e a szövetségi védelmi rendszer. Ha így folytatja tovább az ottani rezsim, hasznosabb lesz kihagyni mint bevenni a különböző nemzetközi együttműködésekbe.

Mindazonáltal magyarként, természetesen, nem ennek drukkolok, hiszen tudom, hogy a NATO és az EU az egyetlen fékező erő orbán viktor számára a totális elmebaj és teljes diktatúra felé haladó ámokfutásában.

Ha már a NATO és az EU sem fékezi majd és leveszi róla a kezét, akkor ott percek alatt valódi és totális diktatúra lesz, mert a rendszerből már rég kivették a fékeket és ellensúlyokat!

Láthatjuk: sem az ellenzék, sem a civilek, sem a tüntetők, sem pedig az Alkotmánybíróság nem képes semmiben korlátozni a hatalom tobzódását Magyarországon - csak és kizárólag olyan ügyekben vettek vissza az arcukból, amelyekben az EU, a NATO vagy közvetlenül Amerika csördített rájuk egyet, például az EU-s források kifizetésének feltételeként határozva meg a dolgot.

Miközben tehát objektív szemmel nézve a dolgot egyetértenék Magyarország elszigetelésével, mint külföldön élő EU-polgár, mint demokrata és euroatlantista ember, közben magyarként, Magyarország sorsáért aggódva, továbbra is erősen remélem, hogy nem veszi le végleg a kezét a Nyugat a jobb sorsra érdemes Magyarországról - mert ha mégis, akkor ott azonnal kialakul egy kazah vagy fehérorosz stílusú diktatúra, amiből nincs visszaút.

2023. máj. 10. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nincs igazuk hogy ezt mondják, de Orbánnak sem hogy azzal provokál, hogy ukrán föld ősi magyar föld egy része, erre kivágják az interjúból.

Meg hát az meg főleg nem járja hogy az oroszok atom bevetésével fenyegetnek, meg azt akarják hogy ismét tartozzanak volt gyarmataik köztük Magyarország az ő érdekszférájukba.

2023. máj. 10. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
7-es hány olyan kormányt tudsz mondani amelyik ne szavazott volna meg mindent amit meg akart és megtudott a többsége révén? Az összes megtette amit meg akart és meg tudott tenni. Csak akkor kívülről nem ugatott senki.
2023. máj. 10. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es, nem értem a kérdést. Biztos, hogy nekem szántad? 7-es vagyok, de én nem erről a témáról írtam, és nem világos, hogy kapcsolódik a kérdésed az én kommentemhez.
2023. máj. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!