Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Találkoztál már politikussal?

Találkoztál már politikussal?

Figyelt kérdés

Ha igen, kivel és hogyan viselkedett? Itt nem kampányrendezvényre gondolok, hanem pl összefutni valakivel egy boltban, metrón, utcán, bárhol.

Én elég sok politikust láttam már utcán, kevéssel volt negatív tapasztalatom.

2023. máj. 10. 01:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Orbánnal találkoztam egy iskolai rendezvényen.

Akkoriban még ellenzékben volt.

2023. máj. 10. 06:58
 12/16 anonim ***** válasza:

A Momentum vezérkart láttam egyszer egy budapesti gyorsétteremben még 2018-ban. Róluk nem tud tudok mit mondani. Ettek, beszélgettek.

És személyesen ismerek egy politikust, aki országosan ismert, de már nem aktív. Párszor ebédeltünk együtt, születésnapra és névnapra felköszöntjük egymást, és van egy rendszeres esemény, amire ő is jár és én is, és ott váltunk mindig néhány szót. Ő élőben is olyan, mint kamerák előtt. Jó szervező, viszonylag jó beszélőkéje van, de nem elég gátlástalan hozzá, hogy a csúcson legyen.

2023. máj. 10. 07:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer az Ikeában majdnem összeütköztem Pokornival, mert nem figyeltem. Aztán elengedtem, mert kevesebb cuccal voltak és könnyebben kerülgették a polcokat, simán megköszönte és ment a dolgára.

Illetve egy gyerekkori barátomból megyei elnök lett, ezt csak a plakátokról vettem észre.

2023. máj. 10. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyömrő polgármesterével és az alpolgármesterrel is találkoztam. Akkori jobbikos országgyűlési képviselő pedig a szomszédom volt.
2023. máj. 10. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Régen Borkai szüleivel egy lépcsőházban laktam, később pedig Gyurcsány egyik minisztere volt a szomszédom.
2023. máj. 10. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyurcsánnyal összefutottam már a boltban, de különösebben nem érdekelt. Ha nem mondják mellettem, akkor talán észre sem vettem volna, hogy ő az.
2024. febr. 16. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!