Találkoztatok már ismert politikussal?
Egy rakattal, mondjuk sajnos csak olyanokkal akik jelenleg ellenzékiek.
A kormányon lévők nem nagyon mernek az emberek közé menni. Regisztrálnod kell magad előre stb.
Nemrég még fideszes városvezetés volt itt, ő pl 3 testőrrel járt. A jelenlegi ellenzéki polgármesterrel több alkalommal is találkoztam boltba. A sorban állás közben beszélgettem is vele jó 5 percet. Sehol egy testőr!!! Rettentő udvarias, értelmes, kedves hölgy. Mikor szóba elegyedtünk a kérdései főleg arra irányultak mit szeretnék mint a városban lakó állampolgár. Nagyon kellemes élmény volt. Ég és föld a lekezelő testőrös polgi után, egy nyitott érdeklődő személy aki nem fél kimenni azok közé akik összeadózzák a fizetését.
“ Nagyon kellemes élmény volt. Ég és föld a lekezelő testőrös polgi után, egy nyitott érdeklődő személy aki nem fél kimenni azok közé akik összeadózzák a fizetését.”
Az ellenzékiek kb ilyenek… meg is kehet nézni, hogy ki fél…
Bezzeg a Fideszeseket körbekerítik 😂😂😂 A keresztnevét elárulód légyszi? Krisztinára gondolsz? Ő valóban szimpi
Én MZP-vel, többször is! Igaz mivel Csongrád megyei vagyok, nem meglepő! Egyszer a kórházban futottam bele, úgy ült ott mint egy átlagember a sebészeti klinikán, máskor meg egy hamburgeresnél állt sorba az egyik fiával.
ironikus módon mivel nem politikusként vonult -tehát se sajtó, se testőrök, se semmi felhajtás, bevallom alig vettem észre.
Illetve még jó pár éve Torockzkaival együtt utaztam a villamoson Szegeden!
"A keresztnevét elárulód légyszi? Krisztinára gondolsz?"
Nem, nem a Baranyi, de vele is beszéltem már, nagyon kellemes kedves hölgy ő is. Cikizhetik hogy nem jó nő stb de nagyon jólelkű ember kisugárzását kelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!