Találkoztál már személyesen politikussal?
Figyelt kérdés
Ha igen kivel, hol, mikor és (politikától függetlenül) mi a véleményed róla?2015. júl. 26. 12:59
1/11 anonim válasza:
Családtag, úgyhogy nem fedném fel a kilétét. (Nyugi, nem egy ismert politikus, ne izguljatok fel.)
Jószándékú embernek ismerem, és kövezzetek meg, de szerintem egyik hazai politikus se akar rosszat az országnak, csak legfeljebb gyenge és rosszul végzi a dolgát.
2/11 anonim válasza:
Érdektelen a név. Mondjuk úgy, olyannal, akinek a nézeteit elfogadom. Véleményem is volt róla, elmondtam. Azt javasolta, legyek aktivista, akkor többet beszélhetünk erről. Ezt én nem vállaltam.
Olyan politikussal nem találkoztam, aki alapvetően más nézetekkel rendelkezik. Sajnálnám rá az időmet.
3/11 anonim válasza:
Ha találkoztam volna már nem élne.
4/11 tetro válasza:
Sokukkal. A Fidesz vezetői közül többel, a volt SZDSZ-sekkel, néhány volt MSZP-sel, az LMP-ben meg van egy pár haverom. Az a véleményem, hogy ez az egész egy nagy színház, csak vannak akik olyan szerepet vállaltak fel, amit a valóságban senkinek sem kellene.
5/11 tetro válasza:
15.36
neked mi fáj ennyire az életedben?
6/11 tetro válasza:
15.49
akkor már csak egy kérdés marad. mennyi időre szeretnél vajon kitiltva lenni?
7/11 anonim válasza:
Igen. Volt osztálytársam apukájával, nem jelentéktelen. Kirándulásra jött ki, más szülő is, nyolcadikosok voltunk. Olyan volt, mint a többi szülő, pedig akkor volt legmenőbb, lazán röhögtt velük, mintha haverok lennének.
8/11 A kérdező kommentje:
Most miért nem írtok neveket?
2015. júl. 26. 16:05
9/11 anonim válasza:
Nem a politkus személyazonosságát féltem, hanem a magamét :)
10/11 anonim válasza:
Matolcsyhoz volt szerencsém egyszer korán reggel egy bevásárlóközpontban, nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!