Dúró Dórát vagy Novák Elődöt ismeri valaki személyesen? Akár régről, akár most! Milyen emberek?
Dúró Dórával találkoztam már élőben, közvetlen, egész normális, ahhoz képest, hogy politikus.
Viszont, Novák előd nem szimpatikus.
Jogos :-)
Dóra egész szimpi a férje viszont egyáltalán nem, ezért nem áll össze a fejemben h ilyen helyes nő hogy lehet egy ilyen lökött palival együtt
honnan tudod h DK-sokkal van tele az oldal??? Te is itt vagy, meg én is :-) Azaz nem csak Dk-sok vannak ezek szerint...
és azért mert valakinek más a véleménye (bár az eddigiek ugye nem ismeretség alapján alakultak ki) mér f...sz?? na ezt nem értem, holott demokrácia van: gondolhatok és mondhatok amit akarok!!!
Az valóban jó kérdés, hogy hogyan lehetnek együtt.
Szerintem is, Túrótorta egész helyes bige, Novák meg egy olyan igazi gizda, ripacskodó, 40 kilós, nyápic gyerek, akinek túl nagyra van kinyitva a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!