Miért van az hogy ha valakit ki tesznek a jobbikból akkor Novák Előd mindig ott van?
Az a baj hogy már a Jobbik is tele van ilyen emberekkel!
Novák Előd egy százmillás házban lakik amit pár év alatt szedett össze, miközben papíron koldusszegény és az egész Jobbik a politikusbűnözés ellen agitál!
Videót készít arról hogy kétkezi dolgozó embereket fikáz és kiröhög miközben "állítólag" a Jobbik megbecsüli a munkát!
Most Vonáról már nem is beszélek hogy mennyire felháborodott hogy miért merik őt igazoltatni a rendőrök és minderről videót is feltesz! Miközben a szónoklataikban ezt említik mint amit elvárnának a rendőröktől!!
És sajnos ők csak a jéghegy csúcsa!
A szavazóik meg mindent elnéznek nekik és észre sem veszik hogy már régen letértek az ÍGÉRT útról!!!
Én Előd videója után határoztam el hogy hagyom a jobbikot. Azután már a többi botrányukcsak megerősített ebben...
Nekem semmi bajom a zsidókkal meg a többi népséggel de a minimum a munka és a munkás tisztelete amit elvárok! És láthatóan a Jobbik már nem ilyen!
Legfeljebb nem szavazok senkire vagy majd nézek mást.
Novák pontosan annak a neonáci csőcselék zavaros értékrendjét vallja és képviseli, akinek a szavazatait akarja a Jobbik besöpörni.
Novák marad amíg ez a népes csőcselék létezik vagy legalábbis a Jobbikot támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!