Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a jobbikos cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 10. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.

"aki nem érti a viccet..."

hát én nem értem ebben mi a vicc.

Aki viccesnek mondja igazán kiemelhetne néhány poént, mert én egy darabot nem találtam.

2010. okt. 10. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Szánalmasan gyenge és persze rosszindulatú és gyűlölködő. Lehet lepontozni.
2010. okt. 10. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

"szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.

Aki viccesnek mondja igazán kiemelhetne néhány poént, mert én egy darabot nem találtam.

szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.

"

pl ez "A-HA koncert anyával és a barátnőivel. Én nem ismertem ezt a zenekart, de tetszett az énekes. Ott volt a Vona Gábor. Ezt a pasit valahogy mindig bevonzom. Persze az LMP-ből senki nem jelent meg. Ez nem a mi zenénk. Nincs benne hegedű."

ebben a szövegrészben azt hangsúlyozták hogy egy LMP-s csak is meleg lehet és csak cigányzenét hallgat... szerintük ez vicces.

2010. okt. 10. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

a hegedű==cigányzene? jó tudni, ez nekem újdonság.

Akkor bizonyára (ezt a logikát követve) Bartók Béla, Beethoven, Haydn, Mozart, Sztravinszkij, Vivaldi, Brahms stb. is mind cigányok voltak?

Vagy csak ennyi telik a 'jobbikos műveltségből' hogy a hegedűt a cigányokkal azonosítja.

A meleg-re csak nagyon távolról utal, de az utalásban semmi olyan vicces dolog nincs amin nevetni lehet. Ok meleg...és? a "történet" és a fogalmazás gagyi.

2010. okt. 10. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Nekem átjött és tetszett :D A sok "rózsadombi hippi" hétköznapjait leíró kis napló (Mellesleg megjegyezném, hogy a naplót nem összefüggően írják, hanem bejegyzéseket tesznek bele). Szerintem vicces és abszolút nincs benne gyűlöletkeltés.
2010. okt. 10. 15:04
 16/19 bumbi02 ***** válasza:
39%
persze nagyon jó lehet paródiának (első 3 mondatot olvastam annyi elég is volt) csak kicsit primitv szerintem.. és hát az ember egy állitólagos objektiv hirportálon nem ezeket várná el.. de hát mint tudjuk ez teljesen párt állástól függetlenül mutatja be a hireket... és tényeket...
2010. okt. 10. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
20%
Úgy látom az előző hozzászólót eléggé lepontozták mert megmondta az igazságot.
2010. okt. 10. 20:34
 18/19 bumbi02 ***** válasza:
egyrejobban pontoznak le.. még szerencse hogy senki se érzelemből pontoz hanem a válaszom hasznosságát nézi elsőként...
2010. okt. 11. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
nyilván sokak értelmi szintjét meghaladja "Ez a válasz (nem) hasznos." és "Ez a válasz (nem) tetszik." mondatok közötti különbség.
2010. okt. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!