szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.
"aki nem érti a viccet..."
hát én nem értem ebben mi a vicc.
Aki viccesnek mondja igazán kiemelhetne néhány poént, mert én egy darabot nem találtam.
"szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.
Aki viccesnek mondja igazán kiemelhetne néhány poént, mert én egy darabot nem találtam.
szerintem ez nem vicces. összefüggéstelen és csak egyszerűen eltúlzott mondatok.
"
pl ez "A-HA koncert anyával és a barátnőivel. Én nem ismertem ezt a zenekart, de tetszett az énekes. Ott volt a Vona Gábor. Ezt a pasit valahogy mindig bevonzom. Persze az LMP-ből senki nem jelent meg. Ez nem a mi zenénk. Nincs benne hegedű."
ebben a szövegrészben azt hangsúlyozták hogy egy LMP-s csak is meleg lehet és csak cigányzenét hallgat... szerintük ez vicces.
a hegedű==cigányzene? jó tudni, ez nekem újdonság.
Akkor bizonyára (ezt a logikát követve) Bartók Béla, Beethoven, Haydn, Mozart, Sztravinszkij, Vivaldi, Brahms stb. is mind cigányok voltak?
Vagy csak ennyi telik a 'jobbikos műveltségből' hogy a hegedűt a cigányokkal azonosítja.
A meleg-re csak nagyon távolról utal, de az utalásban semmi olyan vicces dolog nincs amin nevetni lehet. Ok meleg...és? a "történet" és a fogalmazás gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!