Az Ultrahangot mikor tiltják már be a youtubon mert mindig orosz propagandát terjeszt?
Figyelt kérdés
Aki tudja hol kel jelenteni az jelenthetné vagy le irhatná?2023. máj. 9. 22:53
11/20 anonim válasza:
Ha zavaró, ne nézd. Engem is zavar az atv/hírtv betelefonálós iq bajnok műsora, ezért nem nézem. Eszembe nem jutna kitalálni ilyen baromságot, hogy tiltsák be.
12/20 anonim válasza:
Az orosz propaganda tiltott az EU-ban, nálunk is jó lenne betartani a törvényeket!
13/20 anonim válasza:
Mitől orosz propaganda, ember? Nézz már meg néhány műsorukat és mondd el, mitől orosz propaganda. Nem kell átesni a ló túloldalára. Ha valaki a retek ukránoknak nem nyal be tövig, az nem oroszpárti. Ennyi ész nincs az agyatokban, hogy megértsétek?
14/20 A kérdező kommentje:
Az vicces hogy, nyilván valo hogy, fidedsz támogatja adó fizetö pénzböl mert utaznak is minenhova ahol elö adják az orosz propagandát.100000 feliratkozoval nem futná erre 10000 megtekintések mellet természetesen erdélybe is utaznak előadni milyen jók az oroszok.Ja meg 56-ban az oroszok kényszer helyzetbe voltak őkett meg támadták ezért kelet több országba is szovijet elnyomokat küldeni a szovijet unio is csak véletlen miatt jött létre ilyeneket mondanak.Az oroszok mindig csak védekeznek meg ők szüzek akik semmiröl se tehetnek a gonosz ukránok rohanták le ökett és ők megint csak védekeznek a határaikon túl.
2023. máj. 10. 12:08
15/20 A kérdező kommentje:
Azért kel be tiltani mert azt mondják az oroszok nem támadnak csak védekeznek közben meg le rohantak egy országot.Az agresszorbol ne csináljunk már áldozatot aki meg széjel bombáznak meg halomra gyilkolnak civileket az meg támadonak van be állitva.Ez emberiség elleni büncselekmény nem is értem miért nem lett tiltva nyilván senki nem jelentete még mert annyira nem nézi senki.
2023. máj. 10. 12:14
16/20 A kérdező kommentje:
Csak egy adást kéne angolra forditani és szerintem elfogató parancsot is ki adnának rájuk meg minden honan ki tiltanák a be utazásukat.
2023. máj. 10. 12:17
17/20 A kérdező kommentje:
Ha ha most nézem egyik videon sincs angol felirat ezért nem lettek még tiltva durva.
2023. máj. 10. 12:23
18/20 A kérdező kommentje:
Mert a youtuoe-bon alap a felirat angolra szerintem az ukránok is szivesen halgatnák ezt az adás ha már ők a téma mindig.Ne csak magyarok élvezhesék már ezt.
2023. máj. 10. 12:27
19/20 anonim válasza:
"Engem is zavar az atv/hírtv betelefonálós iq bajnok műsora, ezért nem nézem."
És akkor ezek tartják magukat értelmiségnek, meg mindenki mást 60-as IQ-ra lőnek be aki nem egy libtard kretén.
(De ahogy látom van ahol a helyesírási kézikönyvet már sikerült betiltani.)
20/20 anonim válasza:
Van egy erdélyi magyar ismerősöm, akivel Angliában dolgozok együtt, 3 nyelven beszél, de csak az oroszpropagandát, mint pl. ezt az ultrahangot nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!