Elgáncsolja 2026 választáson is az ellenzéket Gyurcsány?
10
Úgy bárki meg tudná tenni!
És mi ebben az újdonság?
Az hogy Fletó és bandája politikai tényező maradt nem őt kell elítélni ezért hanem a többi párt és politikus tökkelütöttségének a megtestesítője ez.
Van két milla fidesz szavazó, igen de van vagy 4 millió bizonytalan akik elsem mennek szavazni. Ha ezeknek tudna valamit kínálni az ellenzék akkor már nyert ügy lenne a választás de sajnos nem tud kínálni nekik semmit. Mert mi az ellenzék ajánlata? a "a fidesz szar" ennyi.A fidesz úszít, erre az ellenzék szintúgy úszítja a saját táborát.
De ezzel csak a meglévő szavazótábort lehet megtartani, új emberkéket szerezni nem. Ötlet terén meg semmi. Konkrét reformok kellenének. ( A GDP számok dobálózása pedig nem reform, sőt aki konyít egy picit is a témához az nagyon jól tudja hogy minimális mozgatás lehetséges csak anélkül hogy az ne omoljon össze az egész rendszer)
#2: Árokpart, te korábban egy értelmes figura voltál. Mi történt veled mostanában? Dobrev mondott még ősszel olyasmit, hogy a kormány ki sem fogja húzni a ciklus végéig. Aztán jöttek az időközi választások, ahol tarolt a Fidesz, majd a tavalyi választások évfordulóján már ezt közölte a Telex:
Pedig az ellenzék két "reménysugara" (az infláció és az élelmiszer drágulás) már régóta érezteti a hatását.
Lehet, hogy inkább Donáth Anna szavait kellene meghallanod: "Aki a magyar kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik. Reggel, éjjel meg este." :)
Én azon az állásponton vagyok, hogy Gyurcsányék nélkül csak kevesebb szavazat lenne a végén, mert a többi politikus nem tud szavazókat megszólítani. Mikor tudott az emberek széles tomegehez utoljára eljutni mondjuk egy Jobbik? Egy Párbeszéd? Lmp-t már meg se említem. Én egyetlen pártot látok a mi oldalunkon amelyik igazán politizál és próbál azokért is tenni akik ellenzékiek de nem rá szavaznak, az pedig a dk.
Aki meg azt várja, hogy Gyurcsány eltűnjön, az egy hatalmas aduászt, ütőkártyát ad a fidesz kezébe. Másnap tele lenne plakátolva az ország narancssárgával, hogy Győztünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!