Elgáncsolja 2026 választáson is az ellenzéket Gyurcsány?
Igen.
Nem akar nyugdíjba menni.
A legrosszabb fajta.Ő nem megélhetési politikus, hanem hobbiból csinálja,nincs, ami megváltoztassa.
Mi az az "is"?
2022-ben MZP kérésére direkt visszahúzódott a kampányból Gyurcsány.
Eredmény?
Akkora zakó, hogy a Fidesz győzelme valóban a Holdról is látszott.
Ha az ellenzéki összefogás ilyen szerencsétlen balfékeket tud kitermelni, mint MZP, akkor semmi értelme. Akkor gyűrje maga alá egy-két ellenzéki párt az összes többit, és mérkőzzenek meg ők Orbánnal. És hiába gyurcsányoztok, a balliberális térfélen messze a DK a legerősebb. Nekik kell tovább erősödniük, rajtuk kívül még a Momentum létezésének van értelme, az összes többi osztódó és egymásba alakuló kis pártnak ezekbe kell beleolvadniuk.
Milyen kérdés az, amire a két válaszlehetőség, hogy "Igen" meg "Természetesen"????
Ez nem egy kérdés! Olyan mint valami szánalmas fideszes nemzeti konzultáció.
Nem szeretem Gyurcsányt - de ez akkor sem egy kérdés.
Senkit nem érdekel, hogy nem láttuk a fejét az ellenzéki plakátokon, rendezvényeken, mindenki tudta, hogy ott virít a csapatban.
"Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből."
Gyurcsány Ferenc
"Ha azt kérdezik, hogy lehet-e Magyarországon tisztességesen boldogulni, azt mondom, hogy igen. Ha azt kérdezik - mert ne hallgassuk, el -, ha ön azt kérdezi, hogy én tisztességesen boldogultam-e, azt mondom, hogy mi az, hogy! Nagyon is, törvényesen és tisztességesen!"
Gyurcsány Ferenc
"Nem kell, hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni, és lehet bármilyen kormány, lehet ígérni bármilyen elszámoltatást, nem fog bajod történni. Ahogy nekem sem történt bajom, és nem azért, mert nem akarták, hanem mert nem követtem el bűnt."
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsánnyal győzhet az ellenzék, ha nyíltan beállnak mögé.
Egyszer már legyőzte Orbán Viktort és újra meg tudja tenni, ha rá szavaz a demokratikus ellenzéki sokaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!