Az iskolások gumibotozása, könnygázzal lefújása a kormány gyermekvédelmi intézkedéseinek része?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 15:48
51/76 anonim válasza:
#50 Mesélj, miben lelted ennyire örömöd?Nem történt semmi...Senki nem égetett be senkit, a nap holnap felkel, én pedig még mindig diplomás leszek, még ha te nem is, de látom neked már csak ezek az apró örömök maradtak a gyakorin, örök vesztesként. :)
52/76 anonim válasza:
"Mert akkor kezdheted azzal, hogy te is kiteszed ide."
Teljesítette a kérésedet, még is nyúlként megfutamodtál. Te tényleg egy lúzer vagy.
53/76 anonim válasza:
Jó, diplomás vagy 51, rendben!
Akkor mutasd meg.
54/76 anonim válasza:
#52 Dehogy futamodtam meg, csak jól elszórakoztam vele egy kicsit, mivel tudtam, hogy nem fogja tudni megállni, hogy ne bizonyítson.Én pedig csak röhögök rajta, hogy milyen könnyen irányítható...
55/76 anonim válasza:
Ja, most már az a mese, hogy nem megfutamodott, hanem jól szórakozik. Tipikus lúzer.
56/76 anonim válasza:
Óóó, én is jól szórakozom! De szerintem a többiek is. :)
58/76 anonim válasza:
57-es, ekkora égés után azért én azt gondolom, hogy nem mindenki boldog.
60/76 anonim válasza:
Te égtél be, de tudod mit, szavazzunk erről, mint az igazi demokráciákban! Jelezze kérem kommentben, válaszban, aki szerint Másfél Pipás Hős beégett!
Egy szavazat tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!