Mik lesznek a Fidesz kormány legfontosabb intézkedései a következő négy évben 2026-ig?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy a Fidesz fog nyerni, szóval szerintem nincs értélme azon gondolkodkodni, hogy lesz-e kormányváltás, vagy sem.
Nem lesz.
Viszont mi várható a következő négy évben?
2022. ápr. 3. 11:00
1/11 anonim válasza:
Több lopás, több hazugság és talán addigra már kibasznak minket az EU-ból is. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy "folytatjuk". De ez semmi konkrétumról nem szól.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e konkrét terv, cél.
2022. ápr. 3. 11:03
6/11 anonim válasza:
Nem lesz megszorítás, majd multiktól, bankoktól és hasonlóktól szedünk be pénzt. Természetesen, ha kettőig tudsz számolni, tudod, hogy végül te, mi fizetjük meg.
7/11 anonim válasza:
HA! lesz!? fidesz kormány akkor jönnek a megszorítások csőstül.
orbénék elloptak mindent felvették a rengeteg kölcsönt eladósították az országot.
8/11 anonim válasza:
Reggel úgy voltam vele, hogy nem megyek el szavazni, de miután elolvastam Zelenszkij legújabb Orbánnak címzett agymenését, úgy döntöttem, hogy inkább elmegyek szavazni a Fideszre.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, az ember véleménye változhat.
2022. ápr. 3. 11:15
10/11 anonim válasza:
"Kölcsönkérik" az emberek megtakarításait, ahogy már a manyup pénzekkel is tették.
Aztán ellopják amit még tudnak és feloszlatják a parlamentet, utánuk a vízözön alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!