Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig vergődik még a baloldal?

Meddig vergődik még a baloldal?

Figyelt kérdés
Bontják a rendet Pesten és Tordai Bence a budai luxusból eszi a kaviárt, miközben a Pápa berepül Pestre és Putyin kapitulál az USA elleni háborúból és veszít Brüsszel és a libsik osztaga az EU Parlamentben.
2023. máj. 8. 21:49
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Na miért is? Nem én vagyok libsi lmbtq-s
2023. máj. 8. 22:07
 12/31 A kérdező kommentje:
De gondolom ezért is kapjátok a dollárt amerikától
2023. máj. 8. 22:07
 13/31 anonim ***** válasza:
55%
Szia, pontosan mi a neve ennek a fűnek, amit szívsz?
2023. máj. 8. 22:12
 14/31 anonim ***** válasza:
68%

Persze hogy nem vagy libsi lmbtq.

Egy h*lye kis kretén kölyök vagy, aki vigyorogva trollkodik itt és az F5-öt püfölve várja hogy valaki írjon hozzászólást a marhaságaihoz.

NA! Mondtam!

Gyógyszer,alvás!

2023. máj. 8. 22:14
 15/31 A kérdező kommentje:
#13 Ez a józan ész, ha nem tűnne fel. Vagy talán azt szeretnéd, hogy amerika kifossza az országot és eladja Kínának?
2023. máj. 8. 22:20
 16/31 A kérdező kommentje:
#14 Erre inkább nem is írok semmit. Ha szerinted troll vagyok, akkor miért kéne gyógyszert szednem? Logika az egész. De látom soha nem nézel híreket és nem művelődsz. Te is liberális oktatást kaphatsz. De menj aludni,mert holnap folytatódnak a vizsgák, és teljesítened kell, hogy mehess Amerikába továbbtanulni és megszálljátok az országot és Putyinnak adjatok minket
2023. máj. 8. 22:22
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj már egy picit!

Te most a ChatGPTvel lekértél valami infót és azt próbálod átadni?

Mondjuk a ChatGPT ennél összefüggőbb és értelmesebb mondatokat alkot...

2023. máj. 8. 22:25
 18/31 A kérdező kommentje:
A chatgpr az a robot? Semmi tudása nincs. Korrepetálásra szorul. Holnap lesz az ünnepség, remélem város te is. Ukránok holnap kapitulálnak
2023. máj. 8. 22:28
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

Egyetértek, logika az egész.

Amikor egy tájékozatlan és tanulatlan ember olvas, az olvasottak minden egyes szavát képes elhinni mert a tájékozatlansága miatt nincsen ténybeli viszonyítási alapja.

Amikor a tanulatlan ember felismeri és elfogadja a tájékozatlansága miatti korlátait, nem kezd vitába olyan dolgokban amiben tudja hogy tájékozatlan.

Ha viszont megvan győződve hogy amit kitalált, olvasott, következtetett az feltétel nélkül igaz és azt még terjeszti is, akkor lesz egy kártékony marha...

Ha mindezt tudatosan mímeli akkor pedig troll.

TE, melyik vagy?!?

2023. máj. 8. 22:33
 20/31 A kérdező kommentje:
2023. máj. 8. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!