Meddig vergődik még a baloldal?
Figyelt kérdés
Bontják a rendet Pesten és Tordai Bence a budai luxusból eszi a kaviárt, miközben a Pápa berepül Pestre és Putyin kapitulál az USA elleni háborúból és veszít Brüsszel és a libsik osztaga az EU Parlamentben.2023. máj. 8. 21:49
2/31 A kérdező kommentje:
Felnőtt ember vagyok, az érettségi régen is csak egy kis megmérettetés volt
2023. máj. 8. 21:55
3/31 anonim válasza:
A te helyesírásod is hagy némi kivetnivalót maga után. Soha nem értettem azokat, akik szar helyesírással szólják le mások helyesírását.
4/31 anonim válasza:
Meddig vergődsz még ezzel a kérdéssel?
5/31 A kérdező kommentje:
Akkor érettségiztem, mikor Gyurcsány lőtte ki a szemeket a várba elbújva, gyáván
2023. máj. 8. 21:55
6/31 anonim válasza:
#4 De már akkor sem jött össze, ugye?
7/31 anonim válasza:
Hijj!
De kis taknyos tizenéves kölyök lehetsz te kérdező! :)
Gyurcsány bujt a várba?!?
+ akkor érettségiztél amikor,...
XD
8/31 A kérdező kommentje:
Mér nem jött volna össze? Tudom, fáj az igazság hogy a fotelharcos Zelenszkij bukni fog, együtt a libsi baloldallal. Putyin visszaküldi őket hamburgerlandba. De Tordainak még van ideje enni egy kaviárt a budai luxusban, aztán a maradék guruló dollárt Amerikába költi el.
2023. máj. 8. 22:02
10/31 anonim válasza:
Ez hülye b*sszátok meg!!! XD :)
Gyógyszer a kisasztalon kevés vízzel és uzsgyi alvás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!