1/11 anonim válasza:
Sziszi cimbi csülkös pacalja.
Vagy, esetleg egyszer hamarébb lép ki az utra a kamion elé mint a pocakja... vagy.
3/11 anonim válasza:
Nem kizárt,hogy putyin.Orbán sokkal tartozik neki a mi pénzünkből és eu forrás nélkül nem tud törleszteni.
4/11 anonim válasza:
Belekeveredik a saját gondolkodásába: ígérget majd az EU-nak, Puttyantónak, a NATO-nak, a kipcsakoknak, meg mindenki másnak.
5/11 anonim válasza:
Szerintem valamelyik dilibogyójától agyvérzést vagy szívrohamot kap
6/11 anonim válasza:
Egészségügyi okai lesznek, kb 25 év múlva. Addig még végigvisz legalább 4 ciklusnyi Fidesz kormányzást. Szerencsére addigra már Gyurcsány is ki fog kopni a politikából.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ,ha rosszat szól putyinkára és kiesik az ablakon.
De úgy gondolom koleszterin.
8/11 anonim válasza:
Tárgyalás után akasztás.
Talán...
9/11 anonim válasza:
#8 Az túl gyors. Én száműzném egy Tolna megyei zsákfaluba, bevezetett víz és áram nélkül, hogy ott élje le hátralevő életét, minimálbéren. Kb. Mint Rákosi.
10/11 anonim válasza:
Végelgyengülés 98 évesen, még mindig miniszterelnökként.
Lehangoló szcenárió, de közel jár az igazsághoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!