Tervezel elköltözni magyarországról az elkövetkezendő években?
Szerintem, ha besokkallok ebből a közegből, akkor igen, de akkor is inkább a kalandvágy motiválna, nem pedig a pénz.
Végérvényesen szerintem soha nem költőznék el, hacsak nem történne egy 56' kaliberü dolog.
De amúgy én szeretem ezt az országot.
13
Jaj úgy bírom ezeket az embereket, akik a választási eredményekhez kötik, hogy mennek-e.
Szerintem nagyon gázak vagytok.
#15 Szerintem meg az a gáz, aki náci bűnözőkre szavaz. Ez van.
Amúgy mi alapján kene dönteni, ha nem az alapján hogy hogyan alakul az ország sorsa amit erősen befolyásol egy kétharmaddal és immár rendeletekkel kormányzó miniszterelnök? A szép tájak alapján?
16
Mondjuk a jelenlegi egzisztenciád alapján.
Mondjuk az alapján, hogy van e itt családod, barátaid, akik nélkül kint boldogtalan lennél, akár eurómilliomosként is.
Aki a politikától várja a jólétet vagy a boldogságot, annak k*rva hosszú életett kívánok, szüksége lesz rá, hogy megéljen egy csodát.
#18 Nem boldogsàgot vàr senki a politikàtòl, csak hogy ne csinaljanak belôle közellensèget csak mert mondjuk meleg vagy tanàr. Vagy hogy esetleg legyen normàlis oktatàs ès egèszsègügy ami biztosìtja a gyereked jövőjet.
Mondjuk a jelenlegi egzisztenciád alapján." Ez amùgy mit jelent? Gonosz nemmagyarok kimennek a pènz miatt, de neked is az az első mondatid, hogy a pènz miatt maradnàl, amit màr megszereztel? Ritka èrtelmes ember vagy, ès akkor meg te akarsz ìtèlkezni.
18. Amikor valaki éhen hal, nem azt nézi kik élnek itt, hanem a saját érdekeit, hiába szereti az országot ahol született...
Hogy lehet hazának hívni valamit, ami a saját népét pusztítja és taszítja egyre lejjebb? Félreértés ne essék, nem az országgal vagy a közemberekkel van bajom. Szép ez az ország, a magyar mentalitás már más kérdés, de na. Bőven vannak itt szép helyek, a magyar nyelv is szép és a történelmünk is, de tudjuk mi volt és mi várható. Tanuljunk a múltból, ne dugjuk homokba a fejünk.
19
Én nem ittélkezem, de az igenis nagy hülyeség, hogy az alapján hozzol egy életreszóló döntést, hogy épp Orbán vagy Gyurcsány lopja szét az országot.
Ha ki akarsz menni, ne ettől fügjön már a dolog. Pl annak sokkal több értelme lenne, ha azt mondanád, azért akarnál kimenni mert szerencsét akarsz próbálni vagy új kulturákat akarsz megismerni, de hogy konkrétan az határozza meg a maradásod, hogy ki nyer egy nyamvadt választást, az blödség és úgy tünnik, mintha csak nagyot akarnál mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!