Tervezel elköltözni magyarországról az elkövetkezendő években?
Figyelt kérdés
Indokold is meg miért/miért nem.2023. máj. 8. 17:51
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán
41 szavazat
1/26 anonim válasza:
Nem, mert már öreg vagyok. Ha középkorú lennék, ...
2/26 anonim válasza:
Nem, családi okok miatt. Ha az nem lenne már csomagolnék.
3/26 anonim válasza:
Nem, csak a liberók mennek, mert ők nem igazán magyarok.
4/26 anonim válasza:
Nem, mert ez a hazám. 10-15 év múlva viszont valószínűleg muszáj menekülnöm, mert az elszaporodó cigányok miatt életveszélyes lesz itt maradni.
6/26 anonim válasza:
#3 Ezek szerint akik 56ban emigráltak azok liberók es nem eleg magyarok?
Sőt, ez alapjan Horthy sem volt elég magyar.
7/26 anonim válasza:
5. Ausztria, de maga Nyugat Magyarország a határ melletti rész is jó, könnyű átjárni és egy Burger King is jobban fizet mint itthon a gyári munka.
Ott az átlag, szar fizetés 1500-1600€. Számolgass. Itthon a minimálbér 160E Ft..
8/26 anonim válasza:
Igen, már tavaly is írtam, hogy ha minden jól megy, már 2023-ban költözünk. Sajnos nem megy minden jól, úgyhogy jó eséllyel ebből csak 2024 lesz.
A miért egyszerű, az emberek természetszerűleg a súlypont felé terelődnek, Nyugat-Európában egy jobb élet vár ránk. Ha lesz gyerekünk, ő már nem magyar lesz.
Természetesen ha nem a Fidesz lenne, mennénk akkor is, csak így nem szomorúan megyünk, hanem örömmel.
9/26 mindentudó99 válasza:
Nem semmiképp. De nem valamiféle hazafiság miatt. Már megteremtettem magamnak itthon ami kell az élethez . Lakhatás , némi megtakarítás stb. Hitelem nincs. Nem keresek rosszul. Nincs miért mennem. Az más ha most lennék huszonéves és reményem se lenne hazai bérböl ingatlant venni én is kimennék szerintem.
10/26 anonim válasza:
Nem, mert már 70-hez közel hová menjek? Szerencsére, gyerekek már kiköltöztek, megvan az esélyük egy normális életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!