Hány rendőr sérült meg a diáktüntetésekben?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 21:01
1/10 anonim válasza:
15. Nem értem miért nem hír ez. Csak a baloldal mantráját fujja a nemzetközi sajtó. De pont azért mert azok irányítják a tüntetést akik fizették.
2/10 A kérdező kommentje:
Hol lehet erről olvasni?
És egyébként miben sérültek meg?
Magukra csapták a kocsi ajtót, vagy egymást szemenfújták könnygázzal?
2023. máj. 6. 21:07
5/10 anonim válasza:
4 kamu. Valamit kellett iratni, mert különben a magyar szülők lázadnának.
7/10 anonim válasza:
Én azt sem tudom, hogy most mi ellen tüntetnek.
8/10 anonim válasza:
Mint írják, a jelenlegi tüntetések fő témája a bosszútörvény, a sztrájkok, a polgári engedetlenségek, a demonstrációk a státusztörvény előtti helyzet miatt indultak 2022 elején, és az ősszel kilenc pontban foglalták össze, hogy milyen lépéseket tartanak fontosnak a helyzet rendezéséhez.
9/10 anonim válasza:
Az egyik rendőrre tejszínhab került, és ha laktóz érzékeny lett volna, akkor komoly baj lenne.
A másik rendőrt a társa kicsit lefújta a diákoknak szánt gázsprayvel, de nincs baja.
10/10 anonim válasza:
Egy sem. Bár az önbecsülése sérült a 2 balf45z rendőrnek, akiket lemászott egy diáklány, pedig próbálták utólérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!